Sait Karafırtınalar: "Güzel, keyifli bir maç oldu"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci hafta maçında konuk ettiği Galatasaray'a 2-1 yenilen Fethiyespor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Güzel, keyifli bir maç oldu" dedi.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci hafta maçında konuk ettiği Galatasaray'a 2-1 yenilen Fethiyespor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Güzel, keyifli bir maç oldu. Puan da alabilir, kupada iddialı bir konuma gelebilirdik." dedi.
Karafırtınalar, Fethiye İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, hem Galatasaray'ı hem de futbolcularını tebrik etti.
"Kupada iddialı bir konuma gelebilirdik"
Kendilerine destek veren taraftara teşekkür eden Karafırtınalar, "Güzel, keyifli bir maç oldu. Puan da alabilir, kupada iddialı bir konuma gelebilirdik. Netice'de Türkiye'nin en iyi takımlarından Galatasaray'a karşı oynuyorsunuz.
"5'li savunma ve geçiş oyununu tercih ettik"
Arada 2 lig var. 5'li savunma ve geçiş oyununu tercih ettik. Duran toptan gol olmasaydı, ilerleyen dakikalarda daha geniş alanlar bulabilir ve şu an farklı bir şey konuşuyor olabilirdik." dedi.
Karafırtınalar, takımın oyunundan memnun olduğunu, bu performansı lige taşımaları halinde başarılı olacaklarını kaydetti.
Taraftarların sonuçtan olmasa da oyun olarak sahadan memnun ayrıldığını dile getiren Karafırtınalar, oyunu çirkinleştirmeden mücadele etmeye çalıştıklarını aktardı.