Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da play-off heyecanı

17.05.2018 - 13:39 | Son Güncellenme: 17.05.2018 - 13:39

ahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe Doğuş ile eşleşen Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un kulüp asbaşkanı Erdal Şenkardeş, taraftarları takımı desteklemeye davet etti.

Şenkardeş, yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Doğuş karşısında taraftarların desteğine çok ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Çok güzel bir sezon geçirdiklerini aktaran Şenkardeş, "Son dakikaya kadar heyecana şahit olduğumuz, 5 bin kişinin önünde oynadığımız maçlarımızla Sakarya sporunda basketbolun ne kadar önemli bir yerde olduğunu gördük. Temposu yüksek maçlar oynadık, son saniye basketiyle maçlar kazandık. 30 haftalık lig maratonunu tamamladık. Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk sezonumuzda play-off'lara kaldık. Ligimizin ve Avrupa'nın en iyi takımlarından Fenerbahçe Doğuş ile karşılaşacağız. Tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye davet ediyorum. THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Fenerbahçe Doğuş'a da başarı dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Doğuş ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor arasındaki play-off çeyrek final serisinin ilk maçı, 23 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda, ikinci müsabakası ise 25 Mayıs Cuma günü saat 18.15'te Sakarya Spor Salonu'nda oynanacak. Serinin üçüncü maça taşınması durumunda ise iki takım, 27 Mayıs Pazar günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler