Sakarya Büyükşehir Hentbol, İlkan Keleşoğlu'nu Transfer Etti

07.07.2023 - 16:33 | Son Güncellenme: 07.07.2023 - 16:35

Hentbol Son Dakika Haberleri: Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı transfer çalışmalarını yaparken kadrosuna A Milli Pivot İlkan Keleşoğlu'nu kattı. Detaylar...

Sakarya Büyükşehir Hentbol, İlkan Keleşoğlu'nu Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon transferlerine devam eden Sakarya Büyükşehir hentbol takımı A Milli Pivot İlkan Keleşoğlu’nu kadrosuna katarak hücum rotasyonuna takviye yaptı.

İlkan Keleşoğlu, Sakarya Hentbol'da

Yeni sezon öncesi kadrosuna kaliteli isimleri dahil eden Büyükşehir Hentbol takımı hücum rotasyonuna takviye yaptı. Son olarak Beykoz Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi formalarını terleten A Milli Pivot İlkan Keleşoğlu, yeni sezonda Büyükşehir hentbol takımı adına mücadele verecek.

Oyun kurucu Atakan Şirin'de transfer oldu

Bu yıl hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de Sakarya’yı temsil edecek olan Büyükşehir Hentbol takımı, 4 sezondur Spor Toto takımında forma giyen sol oyun kurucu Atakan Şirin’i kadrosuna kattı.

Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de Sakarya’yı temsil edecek olan Büyükşehir Hentbol takımı kadrosunu genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. 

 Şampiyonluk planlamasıyla sezona öncesi transferlerini gerçekleştiren Büyükşehir hentbol, 4 sezondur Spor Toto takımında forma giyen sol oyun kurucu Atakan Şirin’i kadrosuna kattı.

Yeni sezonda Büyükşehir forması giyecek olan Şirin, etkili ve sürpriz şutlarıyla biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler