(YAZILI ÖZET) Sakaryaspor- Eyüpspor Maç Sonucu: 2-0

Ali Bozkurt
30.03.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 22:29

TFF 1. Lig 29. haftasında Sakaryaspor, kendi sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi 2-0 kazandı. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

(YAZILI ÖZET) Sakaryaspor- Eyüpspor Maç Sonucu: 2-0

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'in en pahalı kadrosuna sahip olan Eyüpspor, liderliği Samsunspor'a kaptırdıktan sonra farkın açılmasına engel olmadı. Play-Off hedefiyle maça çıkan Sakaryaspor, ikinci sırada yer alan Eyüpspor'u kendi sahasında 2-0 mağlup etti. İşte maça dair detaylar...

Kasongo taraftarı ayağa kaldırdı

Zorlu karşılaşmanın 16. dakikasında sağ kanattan atağa çıkan Sakaryaspor'da Oğuz Yıldırım, çizgiye kadar indi. İçeriye yaptığı ortada topu iyi takip eden ve düzgün bir vuruş yapan Kasongo, yaptığı kafa vuruşu ile takımı 1-0 öne geçirdi. 

Çağlayan Menderes, umutları tüketti

Sakaryaspor, ilk yarı bitmeden Eyüpspor'un beraberlik şansını elinden aldı. Hakan Yavuz ile 42. dakikada atağa çıkan Yeşil-Siyahlılar, skoru 2-0'a getirmeyi başardı. Gelen ortaya sert kafa vuruşu yapan Çağlayan Menderes, attığı bu golle takımını iki farklı öne geçirmeyi başardı.

Devre Sakarya'nın

TFF 1. Lig'in 29. haftasında kendi sahasında Eyüpspor'u konuk eden Sakaryaspor, ilk yarıda iki gol bulmayı başardı. Ev sahibi, 16. dakikada Kasongo'nun ve 42. dakikada Çağlayan Menderes'in attığı golle devreyi 2-0 önde tamamladı. 

Fark 7 oldu

Haftayı Boluspor'u kazanarak 3 puanla başlayan Samsunspor'un takipçisi Eyüpspor, puan farkını kapatmak isterken Sakaryaspor'a takıldı. Sakaryaspor'a 2-0 mağlup olan İstanbul temsilcisi, lider ile puan farkını koruyamadı ve 7'e yükseltmesine engel olmadı.

Eyüpspor'da düşüş devam etti

Teknik direktör ibrahim Üzülmez ile yollarını ayran İstanbul temsilcisi, eski futbolcusu ve teknik direkörü Zafer Turan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Turan ile ilk maçında ise mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Boluspor'u deplasmanda 5-1 mağlup eden Samsunspor, lidelrik koltuğunda puanını 60 yaparken Eyüpspor, deplasmanda Sakaryaspor'a 2-0 mağlup olarak 53 puanda kaldı.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'da yeni teknik direktör belli oldu!
Habere Git

Sakarya, Altay deplasmanına gidecek

TFF 1. Lig'de plaf-off umutlarını sürdüren Sakaryaspor, ligin 30. haftasında İzmir ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek. İzmir'de olacak olan karşılaşma 3 Nisan Pazartesi günü 20.30'da başlayacak.

Eyüpspor, Erzurum'u konuk edecek

Lider Samsunspor ile puan farkı 7'e yükselen Eyüpspor, kendi sahasında Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. TFF 1. Lig'in 30. haftasında oynanacak olan karşılaşma 3 Nisan Pazartesi günü 20.30'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler