Sakaryaspor - Afjet Afyonspor maçının yayıncısı belli oldu!

25.05.2018 - 17:37 | Son Güncellenme: 25.05.2018 - 17:37

Sakaryaspor ile Afjet Afyonspor arasında 27 Mayıs Pazar günü oynanacak TFF 2. Lig Play-Off finali TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Saat 21:30'da başlayacak olan final maçını kazanan ekip, Spor Toto 1. Lig'e yükselecek.

Mersin Stadyumu'nda oynanacak kritik mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Spor Toto 1. Lig'e çıkacak üçüncü takımın belli olacağı Sakaryaspor-Afjet Afyonspor final müsabakasının başlama saati ise saat 21.30...

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN

Nefesler tutuldu

TFF 2. Lig Play-Off heyecanı nefes kesiyor. Bir tarafta Sakaryaspor, diğer yanda Afjet Afyonspor... İki ekibin de hedefi, gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele etmek.

Çeyrek finalde Bandırmaspor'u, yarı finalde de Gümüşhanespor'u saf dışı bırakan Sakaryaspor, eski görkemli günlerine dönmek istiyor. Afjet Afyonspor ise Spor Toto 1.Lig biletini kapan son takım olmayı amaçlıyor.

Batuhan yok

Sakaryaspor, zorlu maçta golcüsü Batuhan Karadeniz'den yoksun kalacak. 27 yaşındaki futbolcu, Gümüşhane maçında hakeme yönelik hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men edilmişti. (TRT Spor)

Senin için hazırladığımız haberler