Sakaryaspor - Al Ahli hazırlık maçında gerilim arttı!

21.08.2021 - 19:50 | Son Güncellenme: 21.08.2021 - 20:06

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, Katar temsilcisi Al Ahli ile kozlarını paylaştı. Maçın ikinci yarısında iki takım oyuncuları karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Sakaryaspor - Al Ahli hazırlık maçında gerilim arttı!

AJANSSPOR - HABER

 

Geçtiğimiz sezon, TFF 2. Lig Play-Off finalinde Kocaelispor'a mağlup olarak TFF 1. Lig şansını yitiren Sakaryaspor, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Yaz kampının 6. maçında Katar temsilcisi Al Ahli'yi ağırlayan Yeşil-Siyahlılar, Rüstemler Tesisleri'nden 1-1'lik beraberlikle ayrılırken maçın 2'nci yarısında gerilim tırmandı.

Maç geç başladı

Normalde, Al Ahli maçını Sapanca Stadı'nda oynamayı planlayan Sakaryaspor Kulübü, Sakarya İl Spor Müdürlüğü'nün "oynanamaz" reddi nedeniyle beklenen saatten 1.5 saat geç başlattı. Organizasyonda yaşanan sıkıntı sahaya da yansıdı. Haber 54'te, bir gün önce oynanan maç boyunca tansiyonun düşmediği ileri sürüldü.

Rüstemler'de 2 gol var

Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde gol sesi çıkmazken, ikinci yarısında her iki takımda birer gol attı. 50. dakikada Al Ahli ekibi, Kanhan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Sakaryasporlu futbolcularla rakip takım oyuncuları arasında sesler yükseldi. Maçın hakemi olayları yatıştırırken, 70. dakikada bu kez Sakaryaspor, Onur Ramazan'ın attığı golle durumu 1-1'e getirdi.

Maç bitti, gürültü başladı

Maçın orta hakemi bitiş düdüğünü çaldıktan sonra Al Ahli takımıyla Sakaryasporlu futbolcular tekrar karşı karşıya geldi. Hakemler araya girip kavga büyümeden olayı yatıştırdı. Müsabakayı seyreden sınırlı sayıda Sakaryaspor seyircisi de rakip takım oyuncularına tepki gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler