Sakaryaspor - Amed maçı İstanbul'da oynanacak

28.07.2024 - 21:52 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 21:21

Sakaryaspor'un, TFF 1. Lig'in yeni sezonunda Keçiörengücü ve Amed ile karşılaşacağı maçların hangi stadyumda oynanacağı belli oldu. İşte detaylar...

Sakaryaspor - Amed maçı İstanbul'da oynanacak

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'in 2024-25 sezonuna hazırlanan Sakaryaspor, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yapılan çalışmalar sebebiyle iç sahadaki maçlarını hazırlıklar tamamlanana kadar başka bir stadyumda oynayacak.

Maçlar İstanbul'da oynanacak

Söz Sakarya'dan Şenol Çivicik'in haberine göre; Ligin iç sahadaki ilk iki maçında Keçiörengücü ve Amed ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, bu maçları İstanbul'da Pendik Stadyumu'nda oynayacak.

Çıkan haberde, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki çalışmaların devam ettiği ve ne zaman sona ereceğinin henüz belli olmadığı kaydedildi.

Pendik Stadyumu 1993 yılında açıldı

1993 yılında açılan Pendik Stadyumu, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Pendik ilçesinde yer almaktadır. Stadyumu, yeni sezonda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Pendikspor kullanmaktadır.

Kapasitesi

Stadyum, Pendikspor'un geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselmesiyle birlikte yenilendi. Pendik Stadyumu'nun kapasitesi 4.105 kişiliktir.

Maçın adresi değişebilir

Son çıkan haberlere göre ise, Sakaryaspor - Amed maçının Pendik Stadyumu yerine; Kocaeli Stadyumu, Atatürk Olimpiyat Stadyumu veya Bolu'dan oynanacağı iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler