Sakaryaspor, Kabongo Kasongo transferinde mutlu sona ulaştı!

20.06.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 21:59

TFF 1. Lig'in yeni ekibi Sakaryaspor'un uzun süredir temas içerisinde olduğu Kongolu forvet Kabongo Kasongo imza için Sakarya'ya geliyor. Detaylar haberimizde...

Sakaryaspor, Kabongo Kasongo transferinde mutlu sona ulaştı!

Son olarak Polonyalı orta saha oyuncusu Nalepa ile anlaşma sağlayan Sakaryaspor, forvet mevkiinde de mutlu sona ulaştı. Yeşil-siyahlılar uzun süredir transfer gündeminde yer alan Kabongo Kasongo ile her konuda anlaşma sağladı.

Kabongo Kasongo ile anlaşma sağlandı

Spor Toto 1. Lig’e yükselen Sakaryaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede son olarak Boluspor forması giyen Kabongo Kasongo ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. Yeşil-siyahlı takım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Son olarak Boluspor forması giyen Kabongo Kasongo ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Hoş geldin Kasongo!” ifadelerine yer verdi.

Sakaryaspor'un 5. transferi olacak

Kabongo Kasongo, Sakaryaspor'un bu sezon 5'inci transferi olacak. Kasongo'dan önce yeşil-siyahlılar Cihan Topaloğlu, Isaac Donkor, Hakan Yavuz ve Nalepa'yı kadrosuna katmıştı.

Kabongo Kasongo'nun performansı

Kabongo Kasongo, geçtiğimiz sezon Boluspor formasıyla çıktığı 28 maçta 12 kez fileleri havalandırırken 2 de asiste imza atmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler