Sakaryaspor teknik direktörü Suat Kaya: İstediğim oyuncular alınmadı!

15.09.2024 - 23:13 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 23:16

Sakaryaspor teknik direktörü Suat Kaya, kendisinden habersiz şekilde transfer yapıldığı gerekçesiyle Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a karşı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Sakaryaspor teknik direktörü Suat Kaya: İstediğim oyuncular alınmadı!

AJANSSPOR - HABER

Sakaryaspor teknik direktör Suat Kaya, Şanlıurfaspor maçı öncesi yapılan transferlerle ilgili olarak, bu transferlerden kendisinin haberi olmadığını söyledi. Suat Kaya, Şanlıurfaspor'u 2-0 yendikleri maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

‘’Haberim yokken davranıldı buna çok üzüldüm’’

Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Suat Kaya, ‘’ "Benim verdiğim listenin acil transfer olması gerekiyordu, başka türlü davranıldı bir de haberim yokken davranıldı buna çok üzüldüm. Ancak o kadar çok güveniyorum ki oyunculara. Hepsi alnından öpülesi futbolcular. Sakaryaspor taraftarı oyuncularla gurur duysunlar.’’ dedi.

‘’İstediğim oyuncular alınmadı’’

Maç sonu açıklamalarında serzenişte bulunan Suat Kaya, ‘’Belediyemiz sağ olsun katkıları oldu. Benim transfer listemde olmayan oyuncular transfer ettiler. Hepsine hoş geldin dedik. Biz başka bir şey hayal etmiştik. Yine çıkacağız ve gücümüz yettiğince aslanlar gibi mücadele edeceğiz" şeklinde ifade etti.

Olağanüstü Kongre kararı alındı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Kulübü, olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, kongrenin kulüp tesislerinde 21 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirileceği duyuruldu.

Senin için hazırladığımız haberler