Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan Bandırmaspor Yenilgisi Sonrası Play-off Sözleri!

Orhan Gülek
17.04.2023 - 19:40 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 19:44

1. Lig'in 33. haftasında Sakaryaspor, Bandırmaspor'a 3-2 mağlup oldu. Yeşil siyahlıların teknik direktörü Taner Taşkın maç sonu play-off açıklamasında bulundu.

Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan Bandırmaspor Yenilgisi Sonrası Play-off Sözleri!

AJANSSPOR - HABER

Bandırmaspor, Spor Toto 1. Lig'de konuk ettiği Sakaryaspor'u 3-2 yendi. Sakaryaspor 2-0 geri düştüğü maçta 90+1'de skoru 2-2'ye getirdi ancak son sözü 90+3'te Bandırmaspor'dan Samuel Tetteh söyledi.

Maç sonu Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın açıklamalarda bulundu.

Taşkın, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Taşkın, karşılaşmanın ilk yarısında çok kötü oynadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İlk yarıda sahada hiç yoktuk"

"Bir haftada 3 maç oynadığımız için biraz yorgunduk. İlk yarıda sahada hiç yoktuk. İkinci devre maçı çevirme adına her şeyi yaptık. Yediğimiz üçüncü gol VAR'dan geçerli sayıldı. Bir an önce toparlanmamız lazım. Play-off'taki yerimizin çok sağlam olduğunu söyleyemeyiz.

"Biz bu günleri atlatırız"

Dört maçımızın en az ikisini kazanıp play-off'taki yerimizi sağlamlaştırmamız gerekiyor. Biz bu günleri atlatırız çünkü ikinci devre oyuncuların göstermiş olduğu reaksiyon çok önemliydi."

Sakaryaspor'da hedef Boluspor

Bandırmaspor bu sonuçla 1. Lig'deki puanını 50'ye çıkardı ve 9. sıraya yükselerek Play-off ümitlerini güçlendirdi. 55 puanda kalan Sakaryaspor ise 5. basamakta.

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Bandırmaspor, Erzurumspor'u konuk edecek. Sakaryaspor ise Boluspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler