Sakaryaspor'un transfer hedefi Mithat Pala, Isaac Donkor ve Michal Nalepa

31.05.2022 - 14:17 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 14:24

Olağan Genel Kurulu'nu tamamlayan TFF 1. Lig'in yeni ekibi Sakaryaspor, transfer çalışmalarına hız verirken 3 futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Sakaryaspor'un transfer hedefi Mithat Pala, Isaac Donkor ve Michal Nalepa

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen Sakaryaspor güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına başladı. Tatangalar'ın hedefinde 3 isim var.  

Mithat Pala harekatı!

Medyabar'da yer alan habere göre; Sakaryaspor yönetimi, transfer listesinde yer alan Sakaryalı orta saha oyuncusu Mithat Pala'yı transfer etmek istiyor. Kulübü Çaykur Rizespor ile sözleşmesi devam eden Mithat içim bu hafta kulübüyle temasa geçilecek. Sakaryaspor, geçen sezon Afyonspor forması da giyen Mithat'ı kadrosuna katarak, orta sahayı güçlendirmeyi planlıyor. Mithat'ı isteyen başka takımlar da olduğu öğrenilirken, futbolcunun takımı Çaykur Rizespor yönetimine bu hafta resmi teklif yapılacak. Futbolcuyu bonservisle yada kiralık olarak kadroya katmak Sakaryasporlu yöneticilerin işini en çok kolaylaştıran durum ise Mithat'ın da kendi şehrinde Sakaryaspor'da forma giymek istemesi.

Isaac Donkor görüşmeleri devam ediyor

Yeşil siyahlılarda defans hattına bir oyuncunun takviye yapılması gündemde. Adanaspor'da bu sezon 34 lig maçında forma giyen Ganalı stoper Isaac Donkor ile temas halinde olan Sakaryaspor yönetimi futbolcudan haber bekliyor. İtalyan devi İnter alt yapısında yetişen, İtalya Seri A ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi de bulunan futbolcuyu Sakaryaspor kadrosuna katmak için girişimler sürüyor.

Michal Nalepa için teklif yükseltti!

Sakaryaspor'un gündeminde yer alan Polonya Ligi takımlarından Jagiellonia Bialystok forması giyen Michal Nalepa için temaslar sürüyor. Yeşil-siyahlılar Polonyalı orta saha oyuncusu için teklifini yükseltti. Bu teklif sonrası düşünmeye geçen oyuncuya bir süre zaman verildi.  Türkiye'de Antalya'ya ailesiyle birlikte tatil için gelen Michal Nalepa'nın bu hafta içerisinde kararını vermesi bekleniyor. Transferin 1-2 gün içinde artık sonuca kavuşması beklenirken, futbolcunun kararına göre bu hafta resmi imzalar atılabilir. 

Senin için hazırladığımız haberler