Sakaryaspor Yönetimi, Kocaelispor Maçında Yaşanan Olaylarla İlgili Açıklama Yaptı

İsa Kethüda
23.02.2023 - 12:12 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 14:53

Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin Sakaryaspor yönetimi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sakaryaspor Yönetimi, Kocaelispor Maçında Yaşanan Olaylarla İlgili Açıklama Yaptı

Gelirleri deprem bölgesine bağışlanmak üzere dün oynanan Kocaelispor - Sakaryaspor maçında iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. 

Kocaelispor-Sakaryaspor maçında gerginlik

Sakaryaspor tribününden sahaya giren bir taraftar, Kocaelispor taraftarına doğru koşmaya başladı. Sakaryaspor atkısını Kocaeli seyircisine gösteren taraftar daha sonra güvenlik güçleri tarafından yakalanırken her iki takım arasında gerginlik yaşandı. 

Sakaryaspor olaylar ile ilgili açıklama yaptı

Yaşanan olaylar adeta dostluk maçının önüne geçerken güvenlik güçleri de zor anlar yaşadı. Çok sayıda taraftar gözaltına alındı. Konuya ilişkin olarak Sakaryaspor yönetimi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
99'un yaralıları omuz omuza! Sesinizi duyan var...
Habere Git

“İnsanlıktan nasibini almamış 3-5 kişi”

Sakaryaspor yönetiminin sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Dün akşam oynadığımız yardım ve dostluk maçında, insanlıktan nasibini almamış 3-5 kişinin yapmış olduğu çirkinliklerin stadyumdaki 25 bin kişinin bize yaşatmış olduğu güzellikleri gölgelemesine izin vermeyeceğiz. 

Dün gece bizi en güzel şekilde ağırlayan başta Engin Koyun olmak üzere Kocaelispor camiası ile taraftarlarına ve depremzedelere destek olmak için tribünde yerini alan Sakaryaspor taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

İnşallah deprem bölgesindeki kardeşlerimizin dertlerini bir nebze de olsa ilaç olacağız. Ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerde kötülüğün, iyiliğin önüne geçmesine asla müsaade etmeyeceğiz” ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Arjantinli sol bek
Habere Git

Kocaelispor-Sakaryaspor maçında sahaya atlayan taraftar özür diledi

Yeşil-siyahlı ezeli rakipler Kocaelispor ve Sakaryaspor, ‘Aynı renklere gönül verdik, yaraları birlikte saralım’ sloganı ile gelirleri depremlerde zarar görenlere bağışlanmak üzere dün gece dostluk maçına çıktı. 

Kocaeli Stadyumu'nda oynanan maçı Sakaryaspor 2-0 kazanırken, maçın son dakikalarında tribünde yaşanan olaylar geceye damga vurdu. Maçın 87’nci dakikasında sahaya giren bir taraftar, Kocaelispor tribünlerine doğru koşarak Sakaryaspor atkısı açtı. Bunun üzerine tribünlerde olaylar yaşanırken, iki takım taraftarlarının birbirlerine yabancı cisimler attıkları görüldü.

Sahaya giren gençten özür videosu

Sahaya girerek olayların başlamasına sebep olan Sakaryasporlu taraftar, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile özür diledi. 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen taraftar yayınladığı videoda, yakışmayacak hareketlerde bulunduğu ifade ederek, iki camiadan özür diledi.

Senin için hazırladığımız haberler