Sakaryaspor, Konyaspor'dan Ayrılan Artem Kravets'i Transfer Etti!

Akın Ungan
12.08.2022 - 12:55 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 14:42

TFF 1. Lig'in yeni takımı Sakaryaspor, Süper Lig'den forvet transferi yapıyor. Yeşil-Siyahlılar, Konyaspor ve Kayserispor forması giyen Artem Kravets'le anlaştı.

Sakaryaspor, Konyaspor'dan Ayrılan Artem Kravets'i Transfer Etti!

Spor Toto 1. Lig'in yeni ekibi Sakaryaspor, takviye çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-Siyahlı takım, hücum hattını SÜper Lig'den bir isim ile güçlendirdi.

Kravets'le anlaşma tamam! Yarın geliyor

Sakaryaspor, Şubat 2022'de Konyaspor'dan ayrılan ve kulüpsüz durumda olan Ukraynalı golcü Artem Kravets ile anlaşma sağladı. TFF 1. Lig temsilcisi, 33 yaşındaki santrforu yarın Türkiye'ye getirerek, resmi sözleşme imzalatacak.

Artem Kravets kimdir?

3 Haziran 1989 doğumlu Artem Kravets, ülkesi Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında futbola başladı. Arsenal Kyiv, Stuttgart ve Granada gibi kulüplerde forma giyen Kravets, 2018 yılında Kayserispor ile Türkiye kariyerine başladı. 2020 yılında Konyaspor'a imza atan tecrübeli golcü, Kayseri formasıyla 21, Konya formasıyla ise 9 gole imza attı.

"Fırsat transferi gibi oldu"

Sakaryaspor'un kulüp başkanı Cumhur Genç, ligin gerçeklerine göre transfer çalışmaları yaptıklarını ve Ukraynalı oyuncu Artem Kravets ile anlaştıklarını söyledi. Genç, "Ukrayna milli takımından santrfor aldık, yarın akşam uçağa binip geliyor. Artem Kravets, Kayserispor ve Konyaspor'da oynamıştı. Biraz fırsat transferi gibi oldu. Rakamları çok yüksekti ancak geçen sene Konyaspor'la bir süreç yaşamıştı. O bölgeye takviye yaptık, başka da transfer düşünmüyoruz. Bu sene bizi mutlu edecek bir kadro var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler