Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan Transfer Açıklaması | Kassongo Detayı

Orhan Gülek
30.01.2023 - 15:05 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 15:21

Son dakika spor haberi: 1. Lig'de hedefini ilk 2 ve play-off olarak belirleyen Sakaryaspor'da teknik direktör Taner Taşkın transfer açıklaması yaptı. İşte detaylar

Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan Transfer Açıklaması | Kassongo Detayı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in iddialı takımı Sakaryaspor'da Serkan Özbalta ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Taner Taşkın getirildi. Taşkın, Tatangalar'la ilk maçında Tuzlaspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup etti. 

50 yaşındaki tecrübeli teknik adam, takımın durumu ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kabongo Kassongo'yla ilgili Radyospor'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Benim mantalitem; temaslı oyun"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Taner Taşkın, "Tuzlaspor karşısında maçı geriden çevirdik ve 3-2 kazandık. Karşılaşmanın ilk yarısında da iyi oynayan takım bizdik, kazandığımız için mutluyuz. Sakaryaspor'da benden önce görev alan Serkan Özbalta ve İlker Püren Hocalar; geriden oyun kurarak hücum hattında üretmek istiyorlardı oyun modelleri buydu. Her iki isme de çok teşekkür ederim. Benim mantalitem; temaslı oyun, bu futbolu ben icat etmedim ancak bildiğim şey şu; defansta da ve hücumda da üretken olmalısınız" dedi. 

Kassongo, Rizespor'a transfer olacak mı?

Çaykur Rizespor'un transfer teklifi yaptığı iddia edilen Kabongo Kassongo ile ilgili olarak ise Taşkın, "Kassongo'ya hem Süper Lig'den hem de 1. Lig'den talipler var. Kassongo'yla ilgili Rizespor konusunu bilmiyorum. Şu anda bizimle birlikte ve takımımızın en önemli oyuncularından biri" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor'a Ukrayna'dan transfer
Habere Git

"Ben onları, onlar da beni iyi tanıyor"

Bu hafta sonu oynayacakları Keçiörengücü maçında mutlak kazanmak için oynayacaklarını ifade eden Taşkın, "Keçiörengücü maçında hedef 3 puan. Hafta sonunda sahamızda Ankara Keçiörengücü'yle oynayacağız. Ankara Keçiörengücü eski takımım, ben onları, onlar da beni iyi tanıyor. (Gülerek) Amacımız sahamızda kazanmak ve serimize devam etmek." dedi.

Kabongo Kassongo'nun performansı

Sakaryaspor’un sezon başında Boluspor’dan transfer ettiği Kabongo Kassongo hem oynadığı futbol hem de attığı 13 golle 1.Lig’in en çok gol atan ismi durumunda. Kongolu oyuncu geçtiğimiz sezon 12 gol kaydetmişti.

Sakaryaspor, seriyi yakaladı

Spor Toto 1’inci Lig’in ikinci devresine 3’te 3’le başlayan Sakaryaspor, galibiyet serisini 4 maça çıkardı. 34 puanla ile 8’inci sırada yer alan Sakaryaspor, play-off hattının 1 basamak altında konumlanmış durumda.

Senin için hazırladığımız haberler