Sakaryaspor'un başkanı belli oldu! Yeni hoca açıklandı

Akın Ungan
22.06.2024 - 16:42 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 16:58

Son dakika haberleri | Sakaryaspor, olağan seçimli genel kurulda başkanını seçti. Yeni başkan Gökhan İn, anlaşma sağladıkları teknik direktörü açıkladı.

Sakaryaspor'un başkanı belli oldu! Yeni hoca açıklandı

AJANSSPOR HABER

Sakaryaspor camiası, olağan seçimli genel kurulda bir araya geldi. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Yeşil-Siyahlılar, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen toplantıda yeni başkanını seçti.

Sakaryaspor'un 44'üncü başkanı Gökhan İn

Kongrede kullanılan 110 oyun 68'ini alan Gökhan İn, Sakaryaspor'un 44'üncü başkanı seçildi. Diğer aday Suat Çetin ise 23 oy aldı. 19 oy geçersiz sayıldı.

Yeni başkan, yeni teknik direktörü duyurdu

Söz Sakarya'nın haberine göre Gökhan İn, anlaşma sağladıkları yeni teknik direktörü duyurdu. İn, Michel Salgado'nun Türkiye'ye gelerek Sakaryaspor ile sözleşme imzayacağını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Kocaeli'nin öz değeri Körfez'de! İmzalar atıldı
Habere Git

"Salgado'nun uçak biletleri hazır, Pazartesi gelecek"

İn, "Teknik direktör olarak Michel Salgado'yu tercih ettik. Salgado'nun uçak biletleri hazır, Pazartesi günü gelecek" ifadelerini kullandı.

Gökhan İn'in yönetim kurulu listesi

Orhan Derlioğlu
Semih İlkis
Tolga Taş
Birol Tüfekçi
Ertan Çakıcı
Reha Metin Dişli
Ali Köseoğlu
Hüseyin Delen
Erdoğan Çakmak
Lokman Bozçalı
Serkan Kumral
Yunus Şahin
Turgut Emanetoğlu
Burhan Efe Tekin
Engin Küçük
Sertan Ciddi
Zafer Şentürk
Şaban Öztürk
Muhittin Altuntaş
Kaan Coşar
Nezih Namaz
Mustafa Gençler
Yücel Esen
Mehmet Yılmaz
Selçuk Alkaş

Michel Salgado kimdir?

Michel Salgado, 22 Ekim 1975 doğumlu eski futbolcudur. 48 yaşındaki İspanyol, futbola Celta Vigo'da başladı. 1999'da Real Madrid'e 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Salgado, 10 yıl boyunca Real'de forma giydi. Real Madrid'in "Los Galacticos" döneminde kadroda yer alan sağ bek, 2009'da Blackburn'e gitti. 2012'de futbola ara veren Salgado, 23 Nisan 2018'de Independiente ile geri döndü ve 6 gün sonra emekli olduğunu açıkladı.

Antrenörlük kariyerine Mısır Milli Takımı'nda başlayan Salgado, Pafos FC'de sportif direktör, stratejik danışman ve geçici teknik direktörlük gibi çeşitli görevler aldı. Birinci adam olarak toplam 11 maça çıkan İspanyol, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler