Sakatlığı geçti mi? Max Kruse'de son durum!

09.06.2020 - 09:10 | Son Güncellenme: 09.06.2020 - 09:12

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse'nin sağlık durumu merak konusu oldu. Kruse'nin dönüşü neden uzadı? Sakatlığı geçmedi mi? Kruse'de son durum...

Sakatlığı geçti mi? Max Kruse'de son durum!

Fenerbahçe, 12 Haziran'da kaldığı yerden devam edecek lige ve Kayserispor maçına konsantre oldu. Sarı-lacivertlilerde, Alman yıldız Max Kruse'nin durumu merak konusu oldu. Kruse'nin sakatlığı geçti mi? Sahalara ne zaman dönecek? Detaylar ve gelişmeler haberde... 

Kruse'nin sakatlığı 4-6 hafta kadar sürecekti

Ligde şampiyonluk şansı olmasa da Türkiye Kupası’nı isteyen sarı-lacivertlilerde Kruse takımın yıldızlarından biri. Ancak; 7 Mart’ta oynanan Denizlispor maçında sakatlanan Alman futbolcu, yaptığı açıklamada 4-6 hafta sonra iyileşeceğini ifade etmişti.

Max Kruse geri dönemedi

Aradan geçen üç aylık sürede Kruse’nin aynı sakatlığı bir türlü geçmek bilmedi. Kruse’nin sağ ayak bileği iç ve dış yan bağlarında yırtık, eklem içinde kanama, sıvı artışı ve kemik ödemi tespit edildiği belirtilmişti.

Takımda yer alması gerekiyordu

Skorer'in haberine göre; pandemi sebebiyle tesislere gidemediği için tedavide aksamasalar olsa da deneyimli ismin an itibariyle takımda yer alması gerekiyordu. 31 yaşındaki oyuncunun sakatlığının tekrar nüksetme durumu da yaşanmadı. 

Kruse'nin olmaması hücum hattını etkileyecek

Takımın en yaratıcı ismi olan Kruse’nin olmaması doğal olarak hücum gücünü fazlasıyla etkileyecek.

Senin için hazırladığımız haberler