Toprak Razgatlıoğlu adım adım şampiyonluğu gidiyor! Portekiz'de 1. oldu

12.10.2024 - 17:06 | Son Güncellenme: 12.10.2024 - 17:10

Dünya Superbike Şampiyonası’nda Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu sakatlıktan dönerek Portekiz’deki ilk gün yarışlarını lider tamamladı. İşte detaylar.

Toprak Razgatlıoğlu adım adım şampiyonluğu gidiyor! Portekiz'de 1. oldu

AJANSSPOR HABER

Dünyanın en prestijli motor sporları yarışlarından olan Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) 2024 yılında Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, sakatlıktan döndükten sonra Portekiz’de ilk gün yarışlarını lider tamamladı.

2. yarış pazar günü

Bu yıl BMW Rokit takımıyla yarışan ve yer aldığı neredeyse tüm yarışları domine eden milli motosikletçinin şampiyonluk ihtimalleri Pazar günü koşulacak 2. gün yarışlarıyla belli olacak.

Toprak, Nicolo Bulega’ya da 9 saniye fark attı

Toprak Razgatlıoğlu, Estoril’de gerçekleşen ilk yarışa pole pozisyonunda başlarken en yakın rakibi Nicolo Bulega’ya da 9 saniye fark attı.

Liderliğini korudu

Red Bull sporcusu Razgatlıoğlu, Estoril’de elde ettiği başarıyla 439 puana ulaştı. Genel puan tablosunda liderliğini koruyan Red Bull sporcusu, Bulega’nın 44 puan önünde bulunuyor.

Şampiyonluk yarışı 13 Ekim Pazar

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun şampiyonluk mücadelesini sürdüreceği Dünya Superbike Şampiyonası yarışlarının devamı, 13 Ekim Pazar günü TSİ 15:35’te koşulacak.

Sakatlıktan sonra ilk galibiyet

Toprak Razgatlıoğlu’nun açıklamaları

Estoril'de İstiklal Marşımız

Senin için hazırladığımız haberler