Transfer haberleri | Al-Ittihad, Mohamed Salah için 215 milyon Sterlin teklif yapacak

İsa Kethüda
05.09.2023 - 16:47 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 18:48

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ittihad, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah'tan vazgeçmiyor. Detaylar...

Transfer haberleri | Al-Ittihad, Mohamed Salah için 215 milyon Sterlin teklif yapacak

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ittihad, İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool'da oynayan Mohamed Salah için ısrarını sürdürüyor.

150 milyon Sterlin'lik teklif reddedildi

Suudi ekibi, yıldız oyuncu için daha önce 150 milyon Sterlin civarında bir telif yapmış ancak bu teklif Merseyside kulübü tarafından reddedilmişti.

Jurgen Klopp: "Salah'ı satamayız"

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp da,"Bizim pozisyonunuzda değişiklik yok. Bununla ilgili ortada hiç şüphe yok. Salah'ı satamayız. Bu böyle biline. Başka söyleyecek bir şey de yok" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Batista Mendy, Trabzonspor için geliyor!
Habere Git

Salah için yeni teklif hazırlığı

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Al-Ittihad yönetiminin Mohamed Salah için İngiltere'ye gittiği ve yıldız oyuncu için Liverpool'a yeni bir teklif yapacağı belirtildi. 

Salah için tarihi teklif

Suudi ekibinin, 7 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesi 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için İngiliz devine yaklaşık olarak 215 milyon Sterlin'lik yeni bir teklif (Euro ile 250 milyon) yapacağı öğrenildi. Bu teklif tarihteki en yüksek de bonservis bedeli ediyor. Salah, Liverpool'dan ayrılması durumunda transfer rekorunu da kırmış olacak. Bilindiği üzere PSG, Neymar için Barcelona'ya 222 milyon Euro bonservis ödemişti.

1 Temmuz 2022 tarihinde Liverpool ile olan sözleşmesini 30 Haziran 2025 yılına kadar uzatan Mohamed Salah, 2017 yılında Roma'dan 42 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz kulübüne transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Erzurumspor hattındaki "danışıklı satış iddiası"nda sürpriz tanık!
Habere Git

Liverpool performansı

Liverpool kariyerinde 309 karşılaşmaya çıkan Mısırlı yıldız, 188 gol ve 81 asist kaydetti.

Mısır Milli Takımı kariyeri

2011 yılından bu yana Mısır Milli Takımı'nda da görev yapan yıldız oyuncu, söz konusu oynadığı 88 maçta 49 gol ve 29 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler