Salah'ın transfer kararını Mane değiştirdi!

05.09.2024 - 20:19 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 20:29

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen Mısırlı futbolcu Mohamed Salah'ın transfer kararınıeski takım arkadaşı Sadio Mane değiştirdi.

Salah'ın transfer kararını Mane değiştirdi!

AJANSSPOR - HABER

Liverpool forması giyen Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın transferdeki fikrini Sadio Mane'nin durumu değiştirdi. İşte detaylar...

Liverpool'da yıldızlaştılar

Mohamed Salah ve Sadio Mane, 2017-2022 yılları arasında Liverpool'da birlikte forma giydi. Alman teknik direktör Jürgen Klopp'un liderliğinde başarılı sezonlara imza attı.

Mohamed Salah ve Sadio Mane birlikte; 1 Premier Lig, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 İngiltere Kupası, 1 İngiltere Lig Kupası kazanma başarısı gösterdi.

Önce Almanya'ya, ardından Arabistan'a

Sadio Mane, 2022'de Liverpool'dan ayrılarak Bayern Münih'in yolunu tuttu. Senegalli futbolcu bir sezon sonra ise Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'a transfer oldu.

Arabistan'da mutsuz oldu

Al Nassr'da 50 maça çıkan Mane, 19 gol ve 13 asiste imza attı. Ancak geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, 32 yaşındaki futbolcunun Arabistan'da mutsuz oldu ve kulübünün de onu satış listesine koyduğu kaydedildi.

Kararını değiştirdi

GOAL'ün, Echo'dan aktardığı habere göre; Mohamed Salah, eski takım arkadaşı Sadio Mane'nin Arabistan'da yaşadığı pişmanlığı görmesinin ardından Liverpool'dan ayrılma kararından vazgeçti.

İngiliz ekibiyle sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Salah'ın sözleşmesini uzatmaya sıcak baktığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler