Liverpool'da Salah'tan Şampiyonlar Ligi finali öncesi Real Madrid'e gözdağı

Orhan Gülek
05.05.2022 - 11:11 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 11:27

Liverpool'un bir numaralı gol silahı Mohamed Salah, Şampiyonlar Ligi finalinde bir kez daha karşılaşacakları Real Madrid'e gözdağı verdi. İşte detaylar

Liverpool'da Salah'tan Şampiyonlar Ligi finali öncesi Real Madrid'e gözdağı

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi finalinde bir kez daha Real Madrid'e rakip olan Liverpool'da Mohamed Salah, oldukça hırslı. 2018'deki olaylı finali hala unutamayan ve intikam duygusuyla yanıp tutuşan 29 yaşındaki futbolcu, maçtan önce tuttuğu dileğin gerçekleşmesiyle son düdüğün ardından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

4 yıl sonra tekrar finalde karşı karşıyalar!

Salı günü Villarreal'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Liverpool final biletini alan ilk takım olmuştu. Diğer yarı finalde Manchester City'yi müthiş bir geri dönüşle eleyen Real Madrid ise 2018'de finalde karşılaştığı Liverpool'un karşısına bir kez daha çıktı.

Salah, Real Madrid-Liverpool finali için ne söyledi?

Real Madrid'in Manchester City'i elemesinin ardından Instagram'da bir paylaşım yapan Salah, fotoğrafın altına "Görülecek bir hesabımız var" mesajını ekledi.

İlgini Çekebilir
Real Madrid şampiyon oldu Ancelotti tarihe geçti!
Habere Git

2018 Şampiyonlar Ligi finalinde neler yaşanmıştı?

Geçen sezon Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Liverpool'u toplamda 3-1'lik skorla geçmeyi başarmıştı. Ancak Salah'ın Real Madrid'le olan hesabı daha da eskiye dayanıyor.

2017/18 sezonunda üst üste üçüncü Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Real Madrid, finalde Liverpool'u mağlup etmişti. Mohamed Salah ile Cristiano Ronaldo'nun düellosuna sahne olması beklenen maçta dengeler, Mısırlı yıldızın daha ilk dakikalarda yaşadığı sakatlık nedeniyle değişmişti.

Mohamed Salah, sadece 30 dakika sahada kalabilmişti

O dönem Real Madrid forması giyen Sergio Ramos'un sert faulüyle ters bir şekilde düşen ve omzu çıkan Mohamed Salah, sadece 30 dakika sahada kalabilmişti. Yıldız ismin yokluğunda Real Madrid'e karşılık vermekte zorlanan Liverpool, Gareth Bale (2) ve Karim Benzema'nın gollerine engel olamayarak sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler