Hastanelik olan Oktay Derelioğlu'nun kavga ettiği şahıs "Vurmadım" dedi

07.12.2023 - 13:53 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 14:57

Eski futbolcu Oktay Derelioğlu eşi ile beraber trafikte tartışma yaşamış ve yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Şüpheli tarafın olaya dair ifadesi ortaya çıktı.

Hastanelik olan Oktay Derelioğlu'nun kavga ettiği şahıs "Vurmadım" dedi

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz günlerde eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte saldırıya uğramış ve olay hastenede bitmişti. Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı.

"Vurma olmadığı kameralarda gözüküyor"

Şüpheli Zekai Karaçoban ifadesinde, "Karşı tarafı tanımıyorum. Tartışma, aracını önüme kırması sebebiyle çıktı. İlk hareketi karşı taraf yaptı. Önüme kırdı, araçla ilerlerken küfürleşmeye başladık. Vurma yok kameralarda mevcuttur, sadece itişme esnasında yere düştü. Herhangi bir şekilde darbetmedik. Aracın kapısını açar açmaz abime doğru vurdu. Sonrasında arbede çıktı. Vurma kesinlikle yoktur. Tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum. Mahkeme aksi kanaatte ise adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Kasti hiçbir şey yok"

Bir diğer şüpheli Nurettin Karaçoban ise ifadesinde, "Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Karşı tarafı darbetmedik. Arbede olunca hepimiz düştük. Karşı tarafta düştü. Kasti hiçbir şey yoktur. Nasıl böyle bir nitelikli yaralanma olduğunu bizde bilmiyoruz. Hayatımda karakola gitmişliğim yoktur. Bakmakla yükümlü olduğum iki aile vardır. Şu an mağdur durumdayım. Tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum. Mahkeme aksi kanaatte ise adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyorum" cümlelerini sarf etti.

İlgini Çekebilir
Oktay Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynadı ve sağlık durumu nasıl?
Habere Git

Oktay Derelioğlu'nun trafik kavgasında neler yaşandı?

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, 5 Aralık Salı günü Kadıköy'de trafikte yol verme tartışması yaşadı. Oktay Derelioğlu'nun sürdüğü araç bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edildi. Daha sonrasında Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban, Derelioğlu çiftinin aracının önünü kesti. Araçtan inen taraflar kavgaya tutuşurken Oktay Derelioğlu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Şikayet üzerine Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban gözaltına alındı. 

Senin için hazırladığımız haberler