Saldırının ortasında kaldı!

02.10.2017 - 11:20 | Son Güncellenme: 02.10.2017 - 11:20

Trabzonspor yöneticisi ve Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın, Las Vegas'taki silahlı saldırı sırasında olay yerinde olduğunu açıkladı. Nevzat Aydın durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Trabzonspor’un yöneticisi ve Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın’ın, ABD’nin Las Vegas kentinde bir konsere yapılan silahlı saldırıda olay yerinde olduğu öğrenildi. Las Vegas’taki saldırı sonrası Twitter üzerinden kendisine gelen ‘reis bir sıkıntı yok inşallah’ mesajını ‘Henüz yok da devam ediyor’ diyerek yanıtladı. Daha sonra gelen geçmiş olsun dileklerineyse ‘sorun yok şu anlık’ cevabını verdi.

Nevzat Aydın, “Önce Nice sonra Atatürk Havalimanı kıl payı derken bu sefer Las Vegas’ta tam denk geldim. Şimdilik iyiyim dostlar, Sağ olun” dedi.

KONSERE SALDIRI DÜZENLENDİ

ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinde düzenlenen bir konser sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre; olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 24 yaralı var.

ABD'nin Las Vegas kentinde müzik festivalinde düzenlenen silahlı saldırıda en az 2 kişinin öldüğü bildirildi. Hastane yetkilileri, Las Vegas kentinde bulunan Mandalay Bay Oteli yakınlarındaki konser alanında düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişinin öldüğünü, 24 kişinin yaralandığını söyledi. Hastene yetkililerinden alının bilgilere göre; yaralılardan 12'sinin durumu ağır.

Görgü tanıklarına göre, en az bir saldırgan festivale katılanlara ateş açtı. Reuters haber ajansı ise, silahlı iki kişinin ilk etapta otelin 32'inci katında güvenlik görevlileri ve polise ateş açtığını duyurdu. Olaya karışan birden fazla silahlı saldırganın olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.(Skor)

Senin için hazırladığımız haberler