Saldırıya uğrayan Altaylı kaleci Ozan Evrim Özenç dönüyor

Feride Kara
08.12.2022 - 12:57 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 13:08

Spor Toto 1.Lig'de oynanan Göztepe - Altay maçında olaylar çıkmış ve sahaya atlayan bir taraftar siyah beyazlı takımın kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner bayrağı ile vurmuştu

Saldırıya uğrayan Altaylı kaleci Ozan Evrim Özenç dönüyor

Spor Toto 1'inci Lig'de 27 Kasım Pazar akşamı oynanan ve 22. dakikada tatil edilen Göztepe-Altay maçında olaylar yaşanmış ve çok sayıda kişi yaralanmıştı. 

Korner direği ile saldırdı

Maç sırasında Göztepeli bir taraftar sahaya girip söktüğü korner direği bayrağını Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına defalarca vurarak kırıp oyuncuyu hastanelik etmişti. Olayların ardından futbolcularla birlikte soyunma odasına giden Hakem Emre Kargın maçı tatil edilmişti.

Görev verilirse forma giyebilir

Başında 4 santimetre yara açılan ve bir gün hastanede yatan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in travmayı atlattığı ve takımla antrenmanlarda yer aldığı öğrenildi. Özenç Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Altaş Denizlispor karşılaşmasında görev verilmesi durumunda oynayabilecek. 

İlgini Çekebilir
İl Spor Güvenlik Kurulu duyurdu! Altay'a bir kötü haber daha...
Habere Git

18 yaşında kaleye geçti

Geçen hafta Altay kendi sahasında Boluspor'u 5-1 mağlup ederken Ozan Evrim Özenç'in yanı sıra sakatlığı süren kaleci Eren de görev alamamıştı. O isimlerin yerine 18 yaşındaki kaleci Mustafa Çalışkan maçta görev yapmıştı. 

20 kişi tutuklandı

Olaylı İzmir derbisi sonrasında Altaylı 19 taraftar, Göztepe'den de sahaya atlayıp kaleci Ozan Evrim Özenç'i yaralayan taraftar olmak üzere 20 kişi kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmıştı. 

İki kulübe maç cezası kesildi

Holiganlar hakkında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında da işlem yapılırken, İzmir derbisinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Altay’a 6 maç, Göztepe’ye de 4 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.  

Senin için hazırladığımız haberler