Salih Memişoğlu kimdir? Salih Memişoğlu neden öldürüldü?

09.03.2021 - 20:09 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 20:11

Ünlülerin hocası olarak tanınan Salih Memişoğlu, bugün Hayvanat Bahçesi’nde çıkan bir tartışmadan sonra kurşunların hedefi oldu. Metafizik ve biyoenerji alanlarında uzmanlaşan Memişoğlu’nun binlerce takipçisi vardı. Ünlü ismin ani ölümü ise yakınları ve sevdikleri üzerinde şok etkisi yarattı. Dünya genelinde danışmanlık hizmetini yürüten Memişoğlu, kamuoyunda kendisini biyoenerji ve metafizik uzmanı olarak tanıtıyordu. Peki, Salih Memişoğlu kimdir? Salih Memişoğlu öldü mü? Çekmeköy Hayvanat Bahçesi’nde neden silahlı kavga çıktı?

Salih Memişoğlu kimdir? Salih Memişoğlu neden öldürüldü?

Bugün, Çekmeköy Hayvanat Bahçesi’nin işletmecisi ile tartışmaya girişen Salih Memişoğlu, bir anda kurşunların hedefi haline geldi. O an olay yerinde bulunan bir şüpheli, hem hayvanat bahçesinin işletmecisine hem de Salih Memişoğlu’na silahla saldırdı. Silahlı saldırının akabinde olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Memişoğlu’nun ölüm haberi, saldırıdan birkaç saat sonra geldi. Sosyal medyada ve kamuoyunda kendisini metafizik ve biyoenerji uzmanı olarak tanıtan Salih Memişoğlu’nun beklenmedik ölümü çok konuşulanlar listesine girdi. Türkiye’nin gündemine oturan olaydan sonra, “Salih Memişoğlu kimdir, kaç yaşında? Salih Memişoğlu neden öldürüldü?” gibi araştırmalar yapıldı.

Salih Memişoğlu kimdir?

Salih Memişoğlu, 1967 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. Metafizik ve biyoenerji bağlamında psikolojik sorun yaşadığı düşünülen kişilere danışmanlık hizmeti veren Memişoğlu, küresel çapta tanınıyordu. Türkiye’den ünlülerin ve iş insanlarının danışmanlığını yürüten isim, bugün Çekmeköy’deki bir hayvanat bahçesinde silahlı saldırıya uğradı. Salih Memişoğlu’nun silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi; internette en çok aranan konu başlıklarından biri haline geldi.

Salih Memişoğlu neden öldürüldü?

İddiaya göre bugün Çekmeköy Hayvanat Bahçesi’ne giden Salih Memişoğlu ile işletme sahibi arasında alacak verecek tartışması çıktı. Tartışma alevlendi ve kavgaya dönüştü. O an olay yerinde bulunan bir başka isim, silahına davranıp hem Memişoğlu’na hem de işletme sahibine kurşun yağdırdı. Silahlı kavganın akabinde Salih Memişoğlu’nun ölüm haberine ulaşıldı.

Senin için hazırladığımız haberler