Salih Özcan: "Arda Güler'e çok seviniyorum ama ben üzüldüm"

Akın Ungan
02.06.2024 - 13:35 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 13:41

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupayı Arda Güler'li Real Madrid'e kaptıran Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncu Salih Özcan açıklama yaptı. Detaylar.

Salih Özcan: "Arda Güler'e çok seviniyorum ama ben üzüldüm"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk finali oynandı. Wembley Stadyumu'nda Salih Özcan'lı Borussia Dortmund ile Arda Güler'li Real Madrid karşı karşıya geldi. Milli futbolcularımız finalde yedek kulübesinde kalırken Real Madrid, rakibini 2-0 geçerek kupayı kazandı.

Arda Güler tarihe geçti

18 yaşında Real Madrid ile Devler Ligi'ni kazanan Arda Güler, Türk futbol tarihine de geçti. Yıldız oyuncu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan ilk Türk A Milli futbolcu oldu.

Salih Özcan finalin ardından konuştu

Borussia Dortmund'un milli oyuncusu Salih Özcan, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Özcan, kaybettikleri finalin ardından duygularını aktardı.

İlgini Çekebilir
TFF'den Arda Güler ve Salih Özcan mesajı
Habere Git

"Golleri atsaydık herhalde başka bir sonuç olurdu"

Milli futbolcu, "Bize göre iyi bir sonuç değil. İlk yarı ve ikinci yarıda golleri atsaydık herhalde başka bir sonuç olurdu. O yüzden üzgünüz" ifadelerini kullandı.

"Arda Güler'e çok seviniyorum ama tabii ben üzüldüm"

Salih Özcan, "Real Madrid'e tebrikler. Benim için çok zor oldu. Arda Güler'e de tebrikler. Ona çok seviniyorum ama tabii ben üzüldüm. Artık milli takıma bakacağız" diye konuştu.

Salih Özcan'ın performansı

Bu sezon Borussia Dortmund ile 34 maçta 1875 dakika süre alan Salih Özcan, takımına gol ya da asist katkısında bulunamadı. 26 yaşındaki ön libero, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler