Beşiktaş'ta Salih Uçan bilmecesi çözülüyor! Bir görüşme daha

Akın Ungan
29.05.2024 - 14:32 | Son Güncellenme: 29.05.2024 - 14:41

Son dakika | Beşiktaş, sözleşmesinin sonuna gelen Salih Uçan ile tekrar görüşecek. Hasan Arat yönetiminin oyuncuyla anlaşması bekleniyor. Detaylar...

Beşiktaş'ta Salih Uçan bilmecesi çözülüyor! Bir görüşme daha

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlayan Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı. Fernando Santos ayrılığının ardından göreve Serdar Topraktepe'yi getiren Siyah-Beyazlılar gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken, sözleşmesinin sonuna gelen oyuncularla da görüşmelerde bulunacak.

Beşiktaş Asbaşkanı, Salih Uçan'la masaya oturacak

TRT Spor'da yer alan habere göre sezon içinde birçok kez masaya oturulan fakat bir sonuca varılamayan Salih Uçan ile birkez daha görüşme gerçekleştirilecek. Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, yarın tecrübeli orta saha ile bir araya gelecek.

Anlaşma sağlanması bekleniyor

Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetimi ile Salih Uçan arasında yapılacak görüşmenin olumlu geçmesi ve anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
İşte Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'tan ayrılık şartı!
Habere Git

Salih Uçan'ın bu sezonki performansı

Bu sezon 38 karşılaşmada 2456 dakika süre alan Salih Uçan, 5 kez rakip fileleri havalandırırken 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Transfermarkt verilerine göre 30 yaşındaki merkez orta sahanın güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler