Salih Uçan değil 'Uçuran'

22.04.2021 - 17:37 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 18:38

Süper Lig’in 36. haftasında Alanyaspor, Gaziantep FK ile karşılaşırken, transferin gözde isimlerinden Salih Uçan 3 asist birden yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar…

Salih Uçan değil 'Uçuran'

AJANSSPOR-HABER

Alanyaspor ile Gaziantep FK, Süper Lig’in 36. haftasında kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı 3-2 kazanan ev sahibi ekipte Salih Uçan tam anlamıyla maça damgasını vurdu. 

Salih kariyerinde bir ilki yaşadı

Başarılı orta saha oyuncusu takımının 18. dakikada Mustafa Pektemek, 45. dakikada Steve Caulker ve 53. dakikada yine Mustafa Pektemek ile bulduğu 3 golün de asistine imza attı. Salih böylece kariyerinde ilk kez bir maçta 3 gol pası birden verdi.

Olcan'dan 4 yıl sonra aynı başarı

Aynı zamanda da Mayıs 2017'de  Olcan Adın’dan bu yana Süper Lig’de bunu başaran ilk yerli oyuncu oldu. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih Uçan için başta Galatasaray ve Beşiktaş olmak üzere pek çok takımın transfer yarışına girdiği biliniyor. 

Bu sezon 2 gol, 6 asisti var

Daha önce Fenerbahçe forması da giyen 27 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde çıktığı 32 maçta 2 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Salih'in sezon sonunda yeniden dört büyk takımdan birnin formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

'Gaziantep direkt rakibimizdi'

Yıldızlaştığı maçı değerlendiren Salih Uçan, “Gaziantep direkt rakibimiz. Dolayısıyla bu galibiyet çok güzel oldu. Onlar da ciddi savaş veriyor. Kazandığımız için mutluyum. Kötü maçlar kaybettik ama inşallah bizim takım için çıkış olur” dedi.

 

Salih Uçan: Gelecek planlarım var

Kariyeri ile ilgili soruyu da yanıtlayan Alanyasporlu orta saha oyuncusu, “İleriye dönük planlarım elbette var. Alanya'da inşallah yine skora katkı veririm. Maç maç önüme bakıyorum” yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler