Salih Uçan ile 3 yıllık anlaşma! İşte yeni takımı...

17.05.2021 - 10:32 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 11:02

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, Alanyaspor'dan ayrılan Salih Uçan ile anlaştı. Sözleşmesi kaç yıllık olacak, kaç para kazanacak? İşte detaylar...

Salih Uçan ile 3 yıllık anlaşma! İşte yeni takımı...

AJANSSPOR-HABER 
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan'ın Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sona erdi. Transferde adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Salih Uçan yeni sezonda hangi takımın formasını giyecek? Detaylar haberde...

Beşiktaş Salih Uçan ile anlaştı

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Salih Uçan ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.  Ayrıca 27 yaşındaki futbolcuya yıllık 7.5 milyon TL ödenecek. 

Başka teklifler de vardı ama Beşiktaş'ı seçti

Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Salih Uçan ile Süper Lig devleri Galatasaray ve Trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak Salih'in tercihi Beşiktaş'tan yana oldu.

Şampiyonlar Ligi etkisi

Orta saha oyuncusunun bu tercihinde Siyah-Beyazlı takımın şampiyon olmasının ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının etkili olduğu öğrenildi.

3 gol, 7 asistlik sezon

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 40 maça çıkan Salih Uçan 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Kariyerine Bucaspor'da başlayan ardından 2012-2013, 2013-2014 ve 2016-2017 sezonlarında Fenerbahçe forması giyen Salih Uçan ayrıca Roma, Sion ve Empoli formaları giydi. 

"Caulker ve Salih Uçan büyük bir takıma gidecek"

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan Ankaragücü'nü 1-0 yendikleri maç sonrası Salih Uçan ve Caulker'ın büyük takıma gideceğini ifade etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler