Salih Uçan, Hatayspor- Beşiktaş maçını değerlendirdi

Ali Bozkurt
25.12.2023 - 22:14 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 22:35

Trendyol Süper Lig 18. haftasında Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Salih Uçan, maçı değerlendirdi. İşte Uçan'ın maç yorumu ve detaylar...

Salih Uçan, Hatayspor- Beşiktaş maçını değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Rıza Çalımbay'ın görevden ayrılmasından sonra Hatayspor maçına teknik direktörsüz çıkan Beşiktaş, maçı 2-1 kazandı. Maçtan hemen sonra Salih Uçan açıklamalarda bulundu. İşte Uçan'ın açıklamaları ve detaylar...

''Böyle goller yemek modumuzu düşürüyor''

Beşiktaş'ın sürecini değerlendiren Uçan, ''Uzun zaman önce de böyle gol atmıştım, ofsayt olmasa mutlu olurdum. Bugün için sevindik. Biraz da genel olarak keyifsiziz. Zor dönemden geçiyoruz. Genel olarak baktığınızda Lugano maçına 17 eksikle gidiyoruz. Zor süreçten geçiyoruz. Baya dalgalı süreçlerden geçtik. Sahaya çıkan 11 elinden geleni vermeli. Basit hatalar yapıyoruz, bunlar çoğaldıkça gidişat kötü oluyor. Bugün yine şanssız bir gol yedik. En şanssız goller bizim başımıza geliyor. Zor zamanlardan geçerken böyle goller yemek modumuzu düşürüyor. Bugünkü gibi kazanmaya devam etmek istiyoruz. '' dedi.

''Kötü süreçten geçiyoruz''

Beşiktaş'ın sürecini değerlendiren Uçan, ''Kötü süreçten geçiyoruz. Biz de çok üzülüyoruz. Oyuncular kariyerlerinde illa ki hatalar yapar ama her oyuncunun yaptığı hata bu sürece denk geliyor gibi. Bunlar morali düşürüyor. Bize de bunlar denk geliyor. Bugün herkes kötü sürecin ardından reaksiyon vermesi gerekiyordu. Samet hocamızda tüm oyuncularla konuştu. Sonuç olarak mutluyuz.'' dedi.

''Geçmiş geçmişte kaldı''

Beşiktaş'ın en golcü ismi olan savunma oyuncusu Colley ise maçtan sonra, "Profesyonel kariyerimde böyle bir sezon geçirmemiştim. Doğru yerde ve doğru kulüpteyim. Beşiktaş büyük bir kulüp, hakettiği yere getireceğiz. Geçmiş geçmişte kaldı. Bugün galibiyeti kutlayacağız. Tüm taraftarlarımıza da iyi bir yıl diliyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler