Salih Uçan yalanladı, gazeteciden cevap geldi!

İsa Kethüda
28.05.2024 - 11:40 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 12:07

Süper Lig takımlarından Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Salih Uçan, basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi... İşte detaylar.

Salih Uçan yalanladı, gazeteciden cevap geldi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve sözleşmesi sona eren Salih Uçan, bugün basında geleceğiyle ilgili yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"Kimseye herhangi bir özel röportaj vermedim"

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden iddiaları yalanlayan milli futbolcu, "Kamuoyunun bilgisine. Bugün Hürriyet Gazetesi'nde "Salih Uçan içini döktü" başlığıyla yer alan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kimseye herhangi bir özel röportaj vermedim" ifadelerini kullandı.

Hürriyet’e konuştuğu iddia edilen Salih Uçan'ın açıklamaları şu şekildeydi:

"Kimse yanlış anlamasın, eski başkan Ahmet Nur Çebi’den de, şimdiki yönetimden de kesinlikle bir para talebim olmadı. Sadece adaletli bir gelir dağılımı olması gerektiğini belirttim. Konyaspor’dan aldıkları Amir Hadziahmetovic’e yılda 1 milyon 200 bin Euro verdiler. ‘Ben, 250 bin Euro’ya oynuyorum’ dedim. Hepsi bu.

İlgini Çekebilir
Salih Uçan, Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili ilk kez konuştu! "Yönetimden kimse..."
Habere Git

Bugüne dek ayrılmayı hiç düşünmedim fakat sezon bitmesine rağmen hiçbir yönetici kalmam konusunda bir girişimde bulunmadı."

Salih Uçan yalanladı, gazeteciden cevap geldi

Salih Uçan'ın iddiaları yalanlamasının ardından Hürriyet gazetesinden İsmail Er'den bir açıklama geldi. Er açıklamasında, "Kasımpaşa maçı sonrasında Salih Uçan soyunma odası çıkışında yaptığımız sohbet sırasında 2 gazeteci daha bulunuyordu. Onlar da sohbete tanık oldu. Haberde yer alan ifadelerin tamamı, Salih Uçan'ın sarf ettiği sözler. Kendisi "Bu sözlerimi yazmayın" demediği için haberleştirmenin önünde herhangi bir etik engel bulunmamaktadır" şeklinde konuştu. 

Beşiktaş kariyeri

2021 Temmuz’da transfer edilen Salih, Beşiktaş formasıyla 85 maça çıkıp 8 gol, 14 asist üretti. Bu sezon ise 38 maçta forma giyen 30 yaşındaki futbolcu 5 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 4,5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler