Konyaspor, Salih Uçan'ı transfer etmek için Beşiktaş'la görüşürüyor

26.01.2022 - 08:30 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 13:39

Beşiktaş'a sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Salih Uçan ilk 11'de şans bulamıyor. Siyah beyazlı futbolcu için Süper Lig ekibiyle görüşmeler başladı.

Konyaspor, Salih Uçan'ı transfer etmek için Beşiktaş'la görüşürüyor

Zirve yarışında lider Trabzonspor'u takibini sürdüren lig ikincisi Konyaspor orta sahaya mutlaka bir takviye yapacak. Göztepeli Soner’i ikna edemeyen Konyaspor daha flaş bir ismin peşinde...

Salih Uçan'ın transferi için harekete geçildi

Fanatik'in haberine göre; Yeşil-Beyazlılar, Beşiktaş’ta istediği kadar şans bulamayan Salih Uçan’ı takıma kazandırmak için görüşmelere başladı.

Beşiktaş'la görüşmeler olumlu. Kiralama teklifi...

İç Anadolu ekibi, transferi kiralık olarak gerçekleştirmek istiyor. Yönetim bu konuda Beşiktaş’la kurulan ilk temastan olumlu yanıt aldı. Konyaspor’un Beşiktaş’a kiralama bedeli önerdiği kaydedilirken, transferde son sözü Salih’in söyleyeceği bildirildi. 

İlgini Çekebilir
İşte Konyaspor'un Ahmet Çalık hayali!
Habere Git

Salih sezonu Beşiktaş'ta tamamlamak istiyor

Birçok Anadolu takımından teklif alan Salih’in sezonu Beşiktaş’ta tamamlamak istediği konuşuluyor. Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut’un da Salih’i takımında görmeyi çok istediği ve bizzat oyuncuyla görüşeceği belirtildi.

Sözleşmesi 2023 Haziran'da bitiyor 

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitecek olan Salih Uçan bu sezon 15 maçta forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu bu maçlarda gol ya da asist yapma başarısı gösteremedi.

 

Siyah beyazlı futbolcunun güncel piyasa değeri 3.2 milyon Euro. 

Ekuban transferi rafa kalktı

Öte yandan Konyaspor’un uzun süredir gündeminde yer alan Ekuban transferinin tıkandığı ve rafa kalktığı da gelen haberler arasında. Anadolu Kartalı, başarılı oyuncunun kulübüyle anlaşmaya varmıştı, ancak Ekuban ailesini ikna edememişti.

Senin için hazırladığımız haberler