Salih Uçan'dan bir ilk! Kendi de inanamadı...

28.08.2021 - 23:05 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 23:15

Son dakika haberleri… Beşiktaşlı Salih Uçan, Fatih Karagümrük maçının ikinci yarısında kırmızı kart gördü. İşte detaylar…

Salih Uçan'dan bir ilk! Kendi de inanamadı...

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de 3. haftanın karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. Beşiktaş, cumartesi gününün kapanış maçında evinde Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Müsabakanın ilk 45 dakikası Kara Kartal'ın üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarıda beklenmedik bir olay yaşandı. Maçın ilk yarısında sarı kart gören Salih Uçan, ikinci yarının hemen başında çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu kart, Salih'in profesyonel kariyerindeki ilk kırmızı kartıydı. 

Cüneyt Çakır hiç düşünmeden sarı kartı gösterdi

Maçın 49. dakikasında Karagümrüklü Erhun'a faul yapan Salih Uçan, 2'nci sarı kartı görerek oyundan atıldı. Müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır, Uçan'a hiç düşünmeden ikinci sarıyı gösterdi. Uçan da bir süre kırmızı kartı sindirmeye çalıştı.

"Bir şey yapmadım" dedi...

Kırmızı kartı gördükten sonra saha kenarına gelen Salih Uçan, bir süre 4'üncü hakemle pozisyonu konuştu. O anlarda "Bir şey yapmadım" diyen Uçan, kameralara yansıdı. 

İlk kırmızısı...

2010-11 sezonunda Bucaspor'la profesyonelliğe adım atan Salih Uçan, 11 yıllık futbol kariyerinde hiç kırmızı kart görmemişti. İtalya'da ve Türkiye'de şimdiye dek kırmızı kart görmeyen oyuncu, bugün Karagümrük maçında bir ilki yaşadı. 

Yalçın'dan zorunlu değişiklik

Salih Uçan'ın kırmızı kart görmesinden sonra Sergen Yalçın, hızlı bir değişiklik yaparak Alex Teixeira'yı kenara alıp Necip Uysal'ı sahaya sürdü. 49. dakikadan sonra Beşiktaş daha savunmacı oyun modeline geçti. 

Senin için hazırladığımız haberler