Salih Uçan'dan Giovanni van Bronckhorst açıklaması

17.10.2024 - 15:54 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 16:06

Beşiktaş'ın tecrübeli milli futbolcusu Salih Uçan, yeterince forma şansı bulamamasıyla ilgili soruyu yanıtladı. İşte detaylar...

Salih Uçan'dan Giovanni van Bronckhorst açıklaması

Beşiktaş'ta bu sezon 6 maçta toplam 28 dakika forma şansı bulan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan, yeterince oynama fırsatı bulamamasıyla ilgili konuştu.

"Neden oynamıyorsun"

A Spor'da gazeteci Kartal Yiğit, Salih Uçan'la yaptığı sohbette tecrübeli futbolcunun "Neden oynamıyorsun. Bilmediğimiz farklı şeyre mi var? Hoca ile aranda bir problem var mı?" sorusuna verdiği yanıtı aktardı.

"Giovanni van Bronckhorst ile hiçbir problemim yok, olamaz da"

Kartal Yiğit, Salih Uçan'ın kendisine "Giovanni van Bronckhorst ile hiçbir problemim yok, olamaz da. Bronckhorst hepimize iyi yaklaşan bir teknik adam. Oynamamak üzücü, şahsım adına üzülüyorum. Orta sahada ciddi bir bolluk var. Sıra geleceğine inanıyorum. Çok çalışıyorum daha da çalışacağım. Çalışmam da gerektiğini biliyorum." dediğini söyledi.

"Bu konuda hocanın işi zor"

Siyah beyazlı futbolcu kendisi ve Semih Kılıçsoy'un oynamaması üzerinden hocanın üzerine fazla gidildiğini de kaydederek, "Bu konuda hocanın işi zor." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler