Salih Uçan'dan sonra Berke Özer! Net açıklama...

01.07.2021 - 17:28 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 17:36

Futbolcu temsilcisi Ömer Koray Uzun, Salih Uçan'ın Beşiktaş'a, Berke Özer'in de Atletico Madrid'e transfer süreci hakkında konuştu. İşte o açıklamalar...

Salih Uçan'dan sonra Berke Özer! Net açıklama...

AJANSSPOR-HABER 

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, son olarak Alanyaspor'da oynayan Salih Uçan ile prensipte anlaşma sağladı. Birçok önemli futbolcunun temsilciliğini üstlenen Ömer Koray Uzun, Salih Uçan'ın Beşiktaş'a transfer süreci hakkında konuştu. Ayrıca Uzun, Fenerbahçe'nin daha önce Westerlo ekibine kiraladığı Berke Özer'in geleceğine değindi.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Ömer Koray Uzun'un açıklamaları şu şekilde: 

"Salih Uçan, Cumartesi günü sağlık kontrolünden geçecek"

İlk olarak Salih Uçan'ın Beşiktaş'a transferi hakkında konuşan Uzun, "Emre Kocadağ'ın dediği gibi prensipte anlaştık. Cumartesi günü sağlık kontrolünden geçecek gibi görünüyor. Netleştikten sonra detayları paylaşabiliriz" ifadesini kullandı. 

Sözleşmesi kaç yıllık olacak?

Sözleşmenin kaç yıllık olacağı konusundaki soru üzerine ise futbolcunun temsilcisi, "Salih'in yaşı itibarıyla çok uzun vadeli bir sözleşme olmayacak. Onunla ilgili bazı şeyleri konuşuyoruz. Netleşince açıklanacak. Resmi sözleşme imzalanmadan da temkinli yaklaşmayı tercih ediyorum. Daha önce de tecrübelerim oldu. Islak imza yok. Ama prensipte anlaşma sağladık" yanıtını verdi. 

"Başka teklifler vardı, Beşiktaş'ı seçti"

Öte yandan Salih Uçan'a başka tekliflerin de olduğunu belirten Ömer Koray Uzun, "Birçok kulüple konuştuk. Salih Uçan'ın tercihi Beşiktaş oldu. Tabii ki transferde hem teknik hem de mali tarafa bakılıyor. Genel bir değerlendirme yapılıyor. Uzun bir süreçti. Hayırlısı olsun. Transferde birçok şey değerlendiriliyor. Alanyaspor'a transferimiz de buna benzer bir değerlendirme sonucu ortaya çıkmıştı. Teknik direktörlerin etkisi elbette oluyor" dedi. 

Berke Özer, Atletico Madrid'e transfer olacak mı?

Bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Berke Özer'in İspanyol ekibi Atletico Madrid'e transfer olacağı ve La Liga şampiyonunun 8 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Ömer Koray Uzun, sarı-lacivertli kaleci hakkında ise "Berke Özer ile ilgili bir transfer gelişmesi yok. Şu anda konuşmayayım" diyerek sözlerini tamamladı. 

Westerlo'da deneyim kazandı

21 yaşındaki kaleci, kiralık oynadığı Westerlo'da geçen sezon 24 maçta 2160 dakika süre aldı ve önemli bir olgunluk elde etti. 2019-20 sezonunda ise Berke Özer 22 maçta oynamıştı. Berke'nin 2017 yılından beri Atletico Madrid'in listesinde olduğu iddia edilmişti.

Sözleşmesi ne zaman bitecek? 

20 Temmuz 2019'da Fenerbahçe'ye katılan Berke Özer'in kulübü ile sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihine kadar devam ediyor. 1.91 boyundaki kaleci, öncelikli amacının Fenerbahçe'de başarılı olmak olduğunu dile getirmiş ve doğru zamanda Avrupa opsiyonunu da değerlendirebileceğini söylemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler