Salih Uçan'ın Beşiktaş macerası kısa sürüyor!
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Geçen sezon Alanyaspor'da gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan ve Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan'ın ara transferde Altay'a gitmesi gündemde.

Son 5 Haber

Deniz Öncü Misano’da istediğini alamadı

2026 Madrid GP: Antonelli'den tarihi zafer, Verstappen ikinci, Hamilton yarış dışı

Trabzonspor'da rota yeniden Şenol Güneş'e döndü: Anlaşma yakın!

Kocaeli'nin yeni spor üssü Çayırova'da hizmete girdi: FIBA onaylı salon

Arda Güler ve kız arkadaşı Duru Nayman, Formula 1 yarışında
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Salih Uçan geçen sezon Alanyaspor'la başarılı bir performans ortaya koymuş Galatasaray ve Beşiktaş, milli futbolcu için sıraya girmişti. Salih Uçan ise transferde Beşiktaş'ı tercih etmişti. Çok fazla forma şansı bulamayan Uçan ligin kalan 12 haftasında yedek kulübesinde kaldı.

Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto Süper Lig'de son 12 haftada sadece 3 puan toplayarak devre arasına düşme hattının 1 puan üzerinde giren Altay'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin Salih Uçan'ı listesine aldığı öğrenildi. Uçan'ın devre arasında İzmir'e yolunun düşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.