Saliha Şahin: Polonya’ya gitmemin bir nedeni de milli takımdı

04.09.2024 - 12:55 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 13:39

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi milli voleybolcu Saliha Şahin yeni açıklamalarında Filenin Sultanları'ndan bahsetti.

Saliha Şahin: Polonya’ya gitmemin bir nedeni de milli takımdı

AJANSSPOR - HABER

Milli voleybolcu Saliha Şahin, Voleybolun Sesi için yaptığı yeni açıklamalarında Polonya ekibi Chemik Police'e transfer olmasının asıl nedeninin Filenin Sultanları olduğunu belirtti.

"Bütün sezon kurduğum hayallerin hiçbirinde yer alamadım"

Saliha Şahin geçtiğimiz sezonu Polonya ekibi Chemik Police'te tamamladı. Şahin açıklamalarında transfer nedenini şu sözlerle belirtti: "Milli takımla ilgili söyleyebileceklerim hepinizin de bildiği şeyler. Siz ne kadar beklemiyorsanız ben de o kadar beklemiyordum. Çünkü Polonya'ya gitmemin bir nedeni de milli takım içindi. Yoksa ben burada da kalabilirdim, bu kadar çabalamayabilirdim milli takıma girmek için. Bütün sezon kurduğum hayallerin hiçbirinde yer alamadım böyle söyleyeyim. Mental olarak evet yordu. Yormadı daha doğrusu üzdü. Ama bir süre sonra şunu anladım: Benim kararım değil ve yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü oradan uzağım şu an."

Şahin'den Marco Fenoglio sözleri

Saliha Şahin, geçtiğimiz sezon Chemik Police'te birlikte çalıştığı başantrenör Marco Fenoglio hakkında "Fenoglio inatçı bir adam. Maçtan önce maç konuşmalarında rakibi elinden gelse öldürmemizi isteyecek bir antrenör." dedi.

Fenoglio yeni sezonda ise Fenerbahçe Medicana ile çalışacak.

İlgini Çekebilir
VakıfBank'tan Zehra Güneş, Cansu Özbay ve Ali Frantti açıklaması!
Habere Git

Saliha Şahin rüya takımına kimleri seçti?

Saliha Şahin'den kendisinin de içinde yer aldığı aktif sporculardan oluşan bir rüya takımı kurması istendi. Şahin'in oluşturduğu rüya takımı ise şu şekildeydi:

Elif Şahin, Tijana Boskovic, Gabi Guimaraes, Eda Erdem, Sarah Fahr ve Monica De Gennaro

Senin için hazırladığımız haberler