Sam Allardyce'tan Cenk Tosun ve transfer açıklaması! O ismi doğruladı

12.01.2018 - 12:25 | Son Güncellenme: 12.01.2018 - 12:25

Everton, Cenk Tosun transferinin ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor! Teknik direktör Sam Allardyce, Arsenal forması giyen Theo Walcott'ı istediklerini doğrularken, Cenk hakkında da konuştu.

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Tottenham maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında; bu sezon Arsenal'de yeteri kadar şans bulamayan Walcott'u bonservisiyle transfer etmek için Kuzey Londra ekibi ile görüştüklerini doğruladı.

Öte yandan tecrübeli teknik direktör, Cenk Tosun'un Tottenham ile Cumartesi günü deplasmanda yapılacak lig maçı kadrosunda yer alacağını söyledi.

Milli oyuncunun bir an önce kendini kanıtlamak istediğini belirten 63 yaşındaki teknik adam, "Cenk, performansıyla etki yapmak istiyor. Yarın Tottenham karşısında kadroda olacak." ifadesini kullandı.

Cenk Tosun'un takımın hücum gücüne önemli katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Allardyce, "Umarım yarın istediği gibi hızlı bir başlangıca imza atar ve her zamanki performansını sahaya yansıtır. Onun sayesinde hücum yönümüz, rakipler için daha büyük tehdit oluşturacak. Ara transfer sezonunda gelerek yeni bir takıma alışmak kolay değildir. Bunu da göz ardı etmemek gerekiyor." diye görüş belirtti.

Cenk'in performansından umutlu olduğunu kaydeden Allardyce, "Buraya gelmeyi çok istedi. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden bir takımdan Premier Lig'e geldi. Kendini futbola adamış birisi ve oynama iştahını umarım sahaya yansıtır." değerlendirmesinde bulundu.

AJANSSPOR -AA

 

Senin için hazırladığımız haberler