Samandıra'da kritik toplantı! İsmail Kartal değişikliğe gidiyor...

İsa Kethüda
14.02.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 10:25

Süper Lig'de Alanyaspor'la berabere kalan ve liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal futbolcularla toplantı yaptı.

Samandıra'da kritik toplantı! İsmail Kartal değişikliğe gidiyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak 13 hafta sonra liderlik koltuğunu ezeli rakibi Galatasaray'a kaybetti.

İsmail Kartal futbolcularla toplantı yaptı

Fanatik'te yer alan habere göre; bu durum takım içinde morallerin bozulmasına neden oldu. Fenerbahçe, cumartesi günü zorlu bir deplasmana çıkarak Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Teknik direktör İsmail Kartal, bu kritik sınav öncesi öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

"Panik havası oluştu"

Başarılı çalıştırıcı ilk olarak Alanya mücadelesine değinerek, “Sürenin azalması ile gol atma arzusu birleşince bir panik havası oluştu. Bizim gibi tecrübeli takımların bunu yaşamaması gerek. 

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı'nın gelecek sezon forma giyeceği takım belli oldu! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

"Beklenmedik bir kayıp yaşadık"

Bir daha aynı hatayı yapmamak için birlikte çözümler üretelim. Evet, taraftarımız önünde beklenmedik bir kayıp yaşadık ancak bundan ders alıp önümüze bakalım” diye konuştu.

"Artık tamamen Rizespor maçına odaklanalım"

İsmail Kartal, daha sonra oyuncularına, onlara ne kadar güvendiğini bir kez daha yineledi. 62 yaşındaki teknik adam, “Artık tamamen Rizespor maçına odaklanalım. Bu yarışta neler olacağını hep beraber göreceğiz.

"Şampiyonluk yolunda size inancım tam"

Daha oynayacağımız çok maç var. Şampiyonluk yolunda size inancım tam. Sezon sonunda hep beraber mutlu sona ulaşacağız. Yeter ki size inancınızı kaybetmeyin ve bir an bile mücadeleyi bırakmayın” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Hull City, 4 dakikada geri döndü! Abdülkadir Ömür...
Habere Git

Fenerbahçe'de ilk 11 değişiyor

Sarı-Lacivertliler’de İsmail Kartal’ın en çok eleştirildiği konulardan biri, bazı oyuncularda ciddi performans düşüşü olmasına rağmen ilk 11’ini bozmamasıydı. Bunda, bir şekilde galibiyetlerin devam etmesi de etkili oldu. Ancak 2-2’lik Alanya beraberliği sonrası kadroda değişim kapıda. Tecrübeli teknik adam, Rizespor karşılaşması için yapılan taktik provalarda yeni denemeler yapıyor.

Szymanski ile birlikte Tadic’e kulübe yolu gözükebilir

Stoperde Djiku-Çağlar ikilisinden biri yerini kaybedebilir. Orta sahada bir türlü uyum yakalayamayan Krunic ile İsmial Yüksek’in birlikteliği de bozulacak gibi görünüyor. Son dönemde performansı dibe vuran Szymanski ile birlikte Tadic’e de kulübe yolu gözükebilir.

İrfan Can & Cengiz birlikte

İsmail Kartal antrenmanlarda Bonucci, Oosterwolde, Mert Hakan, Zajc gibi isimler ilk 11’de deneniyor. Ayrıca Rize deplasmanında uzun bir aradan sonra İrfan Can Kahveci ile Cengiz Ünder ikilisi aynı anda sahaya çıkabilir. İsmail Kartal ve ekibi hafta boyunca oyuncuların antrenman performanslarını dikkatli takip edip, verileri analiz edecek. Tecrübeli teknik adam, veriler doğrultusunda ilk 11’ine karar verecek. Rizespor karşısında önemli değişimler olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'in 2023-24 sezonu şampiyonunu açıkladılar! Küme düşecek 4 takım...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler