Samaras: 'Maçlardan sonra sirtaki çalınması...'
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Samaras: 'Maçlardan sonra sirtaki çalınması...'

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Samsunspor’un Yunan golcüsü Samaras, idman öncesi form durumuyla ilgili konuştu.
Maddi sıkıntılar ile boğuşan Samsunspor, bir taraftan da lig hazırlıklarına devam ediyor. Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçına hazırlanan kırmızı-beyazlılarda Georgios Samaras ve Ercan Yazıcı açıklamalarda bulundu.

Sirtaki sözleri!
Son maçlardaki beğenilen performansını değerlendiren Samaras, “Son haftalarda yükselen bir form grafiğim var. Güzel futbolumun bir nedeni yok. Futbol oynamaktan keyif alıyorum. Oynarken keyif almanın yanı sıra iyi oynamaya da çalışıyorum. İyi oynadığım maçların ardından kendi stadımızda maç sonunda sirtaki çalması benim için çok önemli bir konu. Takım arkadaşım Sifakis ve ben yabancı ülkeden gelen futbolcularız. Maç sonrasında sirtaki çalınması ikimizin de kendimizi iyi hissetmesini sağlıyor” dedi.

Takımdan ayrılan oyuncuların ardından kadrodaki tek stoper olan Ercan Yazıcı, “Manisaspor maçında güzel oynadık ve kazandık. Bundan sonraki maçlarda elimizden gelenden daha fazlasını yapmak zorundayız. Adana Demirspor maçı bizim için çok daha önemli hale geldi. Oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Takım olarak kenetlendik. Taktik antrenmanlarımız başladı. Takımda stoper olarak bir tek ben kaldım. Bu bende bir baskı oluşturmuyor ama özel bir sorumluluk oluşturuyor. Arkadaşlarım arasında stoper oynayabilecek yetenekte kişiler var. Onlarla birbirimizi tamamlayıp, kalan 15 maçta mücadele edip, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” diye konuştu.

Antrenmandan notlar
Öte yandan kırmızı-beyazlılar günü yaptıkları tek antrenmanla tamamladı. Maç taktiğinin çalışıldığı antrenmanda Adana Demirspor maçının provası yapıldı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçta sık sık oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. İpekoğlu’nun hücum hattında görevlendirdiği, Ayite, Samaras, Göksu ve Ahmet Cebe çift kale maçta gösterdikleri performans ve attıkları gollerle ile göz doldurdular. Muhammet Beşir ve Enes İslam İlkin, maç esnasında yaşadıkları sakatlıkların ardından sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra maça devam ettiler. Samsunspor’da orta saha oyuncusu Samed Kılıç, antrenmanda yer almadı.

Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Tawfik Bentayeb tercihini yaptı: Trabzonspor, Beşiktaş...

Fenerbahçe-Pogon Szczecin: 4-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

Lesley Ugochukwu, Galatasaray'da: İstanbul'a geliyor!

Süper Lig'de dev borç! Listede üç büyükler zirvede...

Trabzonspor’un hazırlık maçındaki rakipleri belli oldu

Gökhan Gönül, geri döndü! Yeni görevi açıklandı

Tarık Biberovic'in NBA hayali gerçek oldu! Resmen imzaladı

Armand Lauriente'den Beşiktaş'a sevindirici haber

Galatasaray'dan Franco Mastantuono hamlesi!

İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü Paolo Maldini oldu!

Konyaspor, Brezilyalı stoper Da Mata ile anlaştı!

Kocaelispor 2026-2027 yeni sezon formalarını tanıttı

Wimbledon kadınlarda şampiyon Linda Noskova belli oldu

Beşiktaş'ta Leandro Trossard gelişmesi!

Türk basketbol hakemi Çisil Güngör NBA'de görev aldı!

