Transfer açıklaması: "Samatta bizim listemizde"

07.05.2021 - 09:18 | Son Güncellenme: 07.05.2021 - 09:22

Fenerbahçe forması giyen Mbwana Samatta'nın takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Genk, Samatta'nın transferi için açıklama yaptı. İşte detaylar...

Transfer açıklaması: "Samatta bizim listemizde"

DIŞ HABER - AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de forma giyen Mbwana Samatta ile ilgili transfer iddiaları devam ederken, Genk'ten bir açıklama gdi. Genk, Samatta'yı transfer mi edecek? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Samatta ile Genk kulübü ilgileniyor

Genk Sportif Direktörü Dimitri De Conde, transfer planlamaları hakkında konuştu. Belçika basınında yer alan habere göre; Genk, Fenerbahçe'de oynayan Samatta ile kesin olarak ilgileniyor.

Dimitri De Conde: "Samatta listemizde olan bir oyuncu"

Dimitri De Conde, Paul Onuachu'nun kulüpten ayrılma durumu olduğunu ifade etti. Genk, dolayısıyla bir forvet oyuncusu arıyor. Dimitri De Conde, "Paul Onuachu için henüz reddedilmeyecek bir teklif almadık. Samatta ise listemizde olan bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Aston Villa'ya gitmişti

Öte yandan Genk'in Samatta transferi için kaynak bulma çalışmaları olacağı belirtildi. Genk'ten 10.5 milyon Euro karşılığında ayrılan Samatta'nın Aston Villa'ya gittiği hatırlatıldı.

Samatta'nın Fenerbahçe performansı

Samatta, Aston Villa'da 16 maçta oynadı ve 2 gol attı. Daha sonra futbolcu Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Samatta bu sezon sarı-lacivertlilerde toplam 29 maçta 6 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler