Samatta, Royal Antwerp'te!

01.09.2021 - 00:53 | Son Güncellenme: 01.09.2021 - 01:01

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Tanzanyalı santrforu Mbwana Samatta, Belçika ekibi Royal Antwerp'e kiralandı. İşte detaylar...

Samatta, Royal Antwerp'te!

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe'nin önceki sezon Aston Villa'dan 6 milyon Euro'ya aldığı Mbwana Samatta, Belçika ekiplerinden Royal Antwerp'e kiralandı. Antwerp, Samatta'nın transferini sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

Resmi açıklama yapıldı

Royal Antwerp'in resmi internet adresinde ve sosyal medya hesabında Mbwana Samatta'nın transferi duyuruldu. Buna göre, Samatta 1 sezon boyunca Antwerp'te kiralık olarak oynayacak. Belçika ekibi, Samatta'yı almak isterse sözleşmedeki satın alma opsiyonunu kullanacak. 

 

Başkan Koç, Samatta'yı duyurdu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün Haber Global kanalında Mbwana Samatta ve Diego Perotti için: "Samatta gidiyor. Belki gitmiştir biz konuşurken. 4 oyuncu daha var. Perotti Avrupa’da birkaç kulüple görüşüyor. Kontratı her türlü feshedilecek. Fesih şartları bu programdan sonra belli olur" şeklinde konuşmuştu. Başkan Koç'un bu açıklamalarından hemen sonra Royal Antwerp, Samatta'yı duyurdu.

Mbwana Samatta'nın istatistikleri

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Mbwana Samatta, sarı lacivertli formayla 33 maça çıkarken 6 kez fileleri havalandırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler