"Samatta Fenerbahçe'ye gönülsüzce gitti"

28.09.2020 - 16:32 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 16:45

Son dakika Fenerbahçe haberi... Aaston Villa Teknik Direktörü Dean Smith, Fenerbahçe'ye transfer olan Mbwana Samatta hakkında konuştu. Peki Dean Smith Samatta için ne dedi? İşte detaylar...

"Samatta Fenerbahçe'ye gönülsüzce gitti"

Aston Villa Teknik Direktörü Dean Smith, Samatta hakkındaki sessizliğini bozdu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Smith, oyun süresinin sınırlı olacağını söyledikten sonra Mbwana Samatta'nın "Fenerbahçe'ye gitmeyi gönülsüzce kabul ettiğini" söyledi..

Aston Villa Teknik Direktörü; Samatta'nın gidişinin doğru olduğunu belirterek, "Sonuçta bunun doğru karar olduğunu düşünüyorum. Burada dakikaları garanti edilemezdi ve üst düzey bir forvet olacağına inandığımız Ollie Watkins'e rekor miktarda para ödedik. Keinan Davis de yeni bir sözleşme imzaladı ve Wesley de yeni yılda geri dönecek" ifadesini kullandı.

Samatta'nın ayrılığına değinen Smith, "Oyuncu stoklayamıyoruz. Fenerbahçe'den bir teklif aldık ve sanırım Samatta isteksizce gitmeyi kabul etti" ifadesini kullandı.

Tanzanyalı golcüye kariyerinde başarılar dileyen Dean Smith, "Hepimiz işler istediğimiz gibi yürümediği için hayal kırıklığına uğradık çünkü o iyi bir oyuncu ve gerçekten iyi bir çocuk. Ancak kulüp bunu geride bıraktı ve ona kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

27 yaşındaki Samatta, Fenerbahçe formasını ilk kez Galatasaray derbisinde giydi ve 24 dakika süre aldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler