Samatta suskun kaldı, Cisse’ye 11 yolu gözüktü

11.11.2020 - 11:53 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 11:54

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sezon başında Aston Villa’dan transfer ettiği Mbwana Samatta şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Buna karşın Senegalli forvet Papiss Cisse'nin ise daha iyi bir grafik çizdiği ve milli aradan sonra formayı Samatta'dan alacağı öğrenildi. Detaylar haberimizde...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Vedat Muriç’in Lazio’ya satılmasının ardından Aston Villa’dan transfer edilen Mbwana Samatta şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. İlk maçına Galatasaray derbisi ile deplasmanda sahaya çıkan Tanzanyalı golcünün 11’deki yeri sallantıda.

Fatih Karagümrük maçında gösterdiği performans ve attığı 2 gol ile beğeni toplayan Samatta, o günden bu yana suskun kaldı. Yeni bir takıma gelmenin sıkıntılarını yaşayan tecrübeli golcü takıma ve sisteme uyum sağlamakta zorlandı. Performans olarak son haftalarda düşüşe geçen Samatta, Cisse ve Kemal Ademi ile 11 için rekabet ediyor. 28 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe’de oynadığı 6 maçta 5 isabetli şut atarken 4'te isabetsiz şut çekti.

İkinci yarılar oyuna giren Papiss Cisse ise Samatta’ya göre daha iyi grafik çizdi. Sadece top ile değil, topsuz alanlarda da takım arkadaşlarına yardımcı olan Senegalli yıldızın milli aradan sonra formayi Samatta’dan alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler