Samatta'dan şampiyonluk sözleri: İnanıyoruz...

Salim Manav
06.04.2021 - 16:20 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 18:24

Fenerbahçe’nin Tanzanyalı golcüsü Mbwana Samatta kulüp televizyonun sorularını yanıtladı. Samatta sarı lacivertlilerin gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde...

Samatta'dan şampiyonluk sözleri: İnanıyoruz...

Fenerbahçeli Mbwana Samatta, FB TV’de yayınlanan 'Günün Röportajı' adlı programın konuğu oldu. 

'Attığım golle güven kazandım'

28 yaşındaki golcü oyuncu, "Denizlispor galibiyeti önümüzdeki haftalar için bize öz güven verdi. Bir forvet için gol atmak çok önemli. Denizlispor maçında attığım golle güven kazandım. Gol atmadığım süre boyunca buradaki herkes bana destek oldu. Herkese teşekkür ederim. Gollerimi atmak ve kalitemi göstermek istiyorum."ifadelerini kullandı.

'Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz'

Denizlispor galibiyetinin ardından şampiyonluk yarışında tekrardan iddialı konuma geldiklerinin hatırlatılması üzerine Mbwana Samatta, "Şampiyonlukla ilgili şu anda konuşmak istemiyorum. Maç maç düşünmek istiyorum. Maçları kazandıkça şampiyonluktan bahsedebiliriz. Maç maç düşünmeli ve odaklanmalıyız. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz." dedi. 

Emre Belözoğlu sözleri

Emre Belözoğlu'ndan bahseden Samatta, "Emre Hoca(Belözoğlu) çok özel bir insan. Emre Hoca ve arkadaşlarım takımın hak ettiği yere getirmek için elinden gelen her şeyi yapıyorlar." açıklamasını yaptı. 

'İnşallah 5 gol daha atarım'

Takım arkadaşları ile iletişiminden söz eden Mbwana Samatta, "Her zaman pozitif düşünmeye çalışan birisiyim. Kendimi arkadaşlarımı mutlu etmek için hazırlıyorum. Ben böyle birisiyim. Herkes benim iyi arkadaşım. Takım arkadaşlarımla iletişimim iyi. Marcel Tisserand'a ayrı bir parantez açmam lazım. Kendisi benim oda arkadaşım ve birçok şeyi paylaşıyoruz." şeklinde konuştu ve ekledi: 

"Denizlispor maçında attığım golden sonra takım arkadaşlarım yanıma geldi ve beni tebrik ettiler. Soyunma odasında da tebrik ettiler. Sezon başında kendimden gol beklentimi ifade etmemem lazımdı. İnşallah 5 gol daha atarım. Ben kendi kalitemi biliyorum fakat bazen gol atamayabiliyorsunuz." 

 

Senin için hazırladığımız haberler