Samet Akaydın: "Beşiktaş ve Trabzonspor'a attığım golleri unutmayacağım"

Orhan Gülek
12.09.2022 - 23:46 | Son Güncellenme: 13.09.2022 - 00:24

Süper Lig'in 6. hafta kapanış mücadelesinde evinde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Adana Demirspor’da son dakika golünü atan Samet Akaydın, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Samet Akaydın: "Beşiktaş ve Trabzonspor'a attığım golleri unutmayacağım"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 6. hafta kapanış mücadelesi müthiş bir maça ev sahipliği yaptı. Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'u son dakikada Samet Akaydın'ın attığı golle 3-2 yendi.

Adana Demirspor'un gollerinde, Trabzonspor'un eski yıldızları var

Adana Demirspor'un attığı gollerde Trabzonspor'un eski yıldızı Badou Ndiaye ile Trabzon doğumlu Samet Akaydın'ın imzasının bulunması dikkat çekti. Adana Demirspor'un yıldızı Samet Akaydın maçın ardından çarpıcı ifadeler kullandı.

"Bu gol beni ayrı motive etti"

Adana Demirspor'da fileleri havalandıran Samet Akaydın maçın ardından beIN Sports'a konuştu. Tecrübeli savunmacı şu ifadeleri kullandı:

"ki takım da iyi oynadı, Trabzonspor'u da tebrik ederim. Kazanacağımıza inanmıştık. Golüm için mutluyum, üstümde ölü toprağı vardı atmam lazımdı. Bu gol beni ayrı motive etti. Beşiktaş ve Trabzonspor gollerini kariyerim boyunca unutamayacağım. Montella'nın bir oyun disiplini var. Ne olursa olsun oyundan kopmuyoruz. İnanmıştık ve kazandık. İnşallah böyle devam ederiz."

 

Samet Akaydın, geçen sezon Adana'da 1-1 sona eren Adana Demirspor-Beşiktaş maçının da 90 artı 7. dakikasında gol atmıştı.

Akaydın, Trabzonspor'la anılmıştı

Kritik müsabakada Trabzonspor'un yediği ikinci golde asisti eski Trabzonsporlu Yusuf Sarı yaparken golü bir diğer eski Trabzonsporlu Badou Ndiaye kaydetti. Adana Demirspor'a galibiyeti getiren isim Trabzon doğumlu Samet Akaydın oldu. Samet Akaydın'ın ismi yaz transfer döneminde Trabzonspor'la anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler