Samet Akaydin, Fenerbahçe'de devam edecek mi? Temsilcisi son noktayı koydu...

İsa Kethüda
23.07.2024 - 17:11 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 17:23

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen milli savunma oyuncusu Samet Akaydin'in temsilcisi Ender Yurtgüven açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Samet Akaydin, Fenerbahçe'de devam edecek mi? Temsilcisi son noktayı koydu...

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Şampiyonası'nda milli takımın banko oyuncusu olan Samet Akaydin'in Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili pek çok dedikodu çıktı, ancak deneyimli oyuncunun temsilcisi Ender Yurtgüven konuyla ilgili son derece net açıklamalar yaptı.

"Samet Akaydin iyi bir şampiyona gerçekleştirdi"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yurtgüven, "A Milli takım teknik direktörü Samet Akaydin'in Avrupa Şampiyonası'ndaki performansından memnun kaldı. Eleştirdiğimiz noktalar da oldu, övdüğümüz yerler de oldu; ama genel olarak Samet Akaydin iyi bir şampiyona gerçekleştirdi.

"Avrupa listesinde olmaması kadroda düşünülmediği anlamına gelmiyor"

Hollanda maçında bir müdahaleye maruz kaldı. Çok şükür ciddi bir sakatlığı olmadı. 10 gün tedavi gördü ve 2 gün önce Fenerbahçe'de çalışmalara katıldı. Dolayısıyla Avrupa maçı listesinde olmaması kadroda düşünülmediği anlamına gelmiyor.

Mario Branco, Mourinho'nun kararını açıkladı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ile yaptığımız görüşmede, kendisi bize Mourinho'nun Samet'i 4 stoperinden bir tanesi olarak düşündüğünü söyledi.

"Samet, Fenerbahçe'de yoluna devam edecek"

Samet, Fenerbahçe'de yoluna devam edecek. Bize verilen bilgi bu şekilde ve tüm inisiyatif Fenerbahçe'de" dedi.

Sözleşmesi devam ediyor

Geçen sezon ara transfer döneminde Yunan ekibi Panathinaikos'a kiralanan 30 yaşındaki savunma oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Samet Akaydin, 12 Ocak 2023 tarihinde Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye 3.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Başarılı futbolxcu Sarı-Lacivertli takım ile 34 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler