Murat Sancak'tan Samet Akaydın İçin Transfer Açıklaması

Akın Ungan
01.12.2022 - 22:00 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 22:06

Son dakika | Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Samet Akaydın ile ilgili açıklama yaptı.

Murat Sancak'tan Samet Akaydın İçin Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig takımı Adana Demirspor'da forma giyen ve sergilediği performansla A Milli Takım'a çağrılan Samet Akaydın transferin gözdesi oldu. 28 yaşındaki stoperin Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi kulüplerin radarına girdiği belirtildi.

Murat Sancak noktayı koydu

Fenerbahçe ve Galatasaray'la ismi anılan Samet Akaydın'la ilgili sosyal medyada gündeme gelen "Trabzonluyum, Fenerbahçe'de forma giymem" iddiasına başkan Murat Sancak noktayı koydu.

"Bunun kararını sadece ve sadece ben veririm"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan iddiaları yalanlayan Murat Sancak, "Yalan haber, Samet Akaydın'ın hiçbir şekilde bir açıklaması yoktur, şu takım bu takım diye, isteyenler var bunun kararını sadece ve sadece ben veririm NOKTA" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Joao Pedro açıklaması
Habere Git

Samet Akaydın'ın performansı

Adana Demirspor'la sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek olan Samet Akaydın, bu sezon Mavi Şimşekler'de 13 maçta forma giydi ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 28 yaşındaki savunmacı 3 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler