Fenerbahçeli Samet Akaydın'dan Trezeguet'e Tükürme İddialarına Flaş Yanıt!

Orhan Gülek
24.05.2023 - 22:58 | Son Güncellenme: 24.05.2023 - 23:09

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale çıkan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile Samet Akaydin maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçeli Samet Akaydın'dan Trezeguet'e Tükürme İddialarına Flaş Yanıt!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Kupası yarı finalinde Sivasspor'u eleyen Fenerbahçe, taarihinde 18. kez finale çıkma başarısı gösterdi. Fenerbahçe ayrıca, 5 sezon sonra Türkiye Kupası'nda finalist oldu.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile Samet Akaydin açıklamalarda bulundu.

Samet Akaydin: "Lig elimizde değil"

İlk olarak şampiyonluk açıklamasından bulunan defans oyuncusu Samet Akaydin, "Hedefimiz finale kalmak değil, kupayı almak. Kazanacağımıza inanıyoruz. Üst üste 2. galibiyetimizi alıyoruz. Lig elimizde değil. Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekliyoruz. Kaybederse oraya ateşli şekilde gideceğiz." dedi.

"Allah'a havale ediyorum"

Trabzonspor maçında Trezeguet'ye tükürdüğü iddiasıyla PFDK'ya sevk edilen ancak ceza almayan Fenerbahçeli Samet Akaydin, konuyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

 "O konu üzerinde çok doluyum. Hayal bile edemeyeceğim bir konu üzerinden beni vurmaya çalıştılar. Bir hafta bana zehir oldu. Hayatımın en kötü bir haftasıydı. İslam üzerinden, din üzerinden beni vurmaya çalıştılar. Allah'a havale ediyorum. Futbola yakışmıyor bunlar. Maçtan sonra da hatta Trezeguet'e gidip sarıldım. Herkese iyi davrandım. Ben Trabzonluyum. Hemşerilerim farklı anlamasın diye itiraz dahi etmedim maçın içinde." 

İlgini Çekebilir
Fener finalde, Koç ilk kupanın kulpundan tuttu
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu: "Özellikle Sivasspor'a daha fazla gol atıyorum"

Karşılaşmada Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Ferdi Kadıoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

"Güzel bir pozisyondu. Aslında ilkinde atmalıydım golü. Rövaşeta şutum girdi. Gol için mutluyum. Finale çıktık. Ligde de önemli bir maçımız var. Ona odaklanmamız gerekiyor. Son haftalarda iyi gidiyorum. Gol ve asist anlamında. Özellikle Sivasspor'a daha fazla gol atıyorum. Son 3 maçta onlara karşı 3 golüm var. Sezon başında da rolüm önemliydi. Şimdi goller ve asistler yapıyorum. Bundan mutluyum."

"Her şey mümkün"

Süper Lig'de durumlarına da değinen Ferdi Kadıoğlu, "Şu anda her şey mümkün. Kupada işler bizim elimizde. Ligde Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekliyoruz. Her şey mümkün. Biz önümüzdeki maça odaklanacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler