Samet Akaydın'dan açıklamalar

Feride Kara
18.11.2022 - 18:32 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 18:38

A Milli Futbolcu Samet Akaydın, yarın Çekya ile oynanacak olan özel maçla ilgili olarak Gaziantep Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. İşte detaylar.

Samet Akaydın'dan açıklamalar

Adana Demirspor'un milli futbolcusu Samet Akaydın yarın Çekya ile oynanacak olan özel maçla ilgili olarak Gaziantep Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Yarın 11'de başlayacağım

Samet Akaydın "Diyarbakır halkına çok teşekkür ederiz. Mükemmel bir atmosfer vardı. Bizde iyi oyunla galip gelerek onlara güzel bir armağanda bulunduk. Antep'te de çok iyi karşılandık. Kazanarak onlara hediye etmek istiyoruz. Yarın 11'de başlayacağım. Çok çalışarak hocamın güvenini boşa çıkarmamak istiyorum."
 
 
 
 

 

Montella ile Kuntz arasında antrenman farkı yok

"A Milli Takım çok farklı bir duygu. Burada çok gururlu ve mutluyum. Bana çok şey katacak burası. Hocalarımızdan da çok şey öğreneceğiz. Sistem zor bir sistem. Ben bu sisteme çok yabancı değilim. Kendi takımımımda Montella hocamla bu sistemde oynadım. Montella ile Kuntz arasında antrenman farkı olduğunu düşünmüyorum. Sistematik bir oyun şekli var. Fazla yabancılık çekmiyorum."
 
 
 
 

 

Montella hocam bana kendine sınır koyma demişti

"Asla pes etmeyi sevmiyorum. Maçlara çıkarken Montella hocam bana kendine sınır koyma demişti. Ben de bu doğruluda gitmeye çalışıyorum. Her zaman üstüne bir şey koymak istiyorum. Genç arkadaşlarıma da bunu tavsiye ederim. Çalıştıkça karşılığı geliyor. Beni milli takım ile gururlandıran hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu, milli takımın tüm Anadolu'yu izlediğini gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler