Samet Akaydin'ın Fenerbahçe'ye Transfer Tarihi Belli Oldu

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 21:13 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 23:05

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan Samet Akaydin'ı kadrosuna dahil etti. İşte 28 yaşındaki savunmacının transfer olma tarihi ve detaylar...

Samet Akaydin'ın Fenerbahçe'ye Transfer Tarihi Belli Oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe, ilk olarak savunma bölgesine hamle yapıyor. Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor'dan 28 yaşındaki savunma oyuncusu Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı. İşte Akaydın'ın transfer detayları...

Fenerbahçe, tarihi öne çekti

Samet Akaydın; 12 Ocak'ta Fenerbahçe kadrosuna dahil olacak. Normal şartlarda Samet'in 19 Ocak'ta Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşecekti. Sarı-Lacivertli kulüp Adana Demirspor'dan izin istedi ve bu tarihi öne çekti.

Samet Akaydin'den takıma veda

Fenerbahçe'ye transferi kesinleşen Samet Akaydin, sosyal medya hesabından Mavi-Şimşekli ekibe veda eden paylaştım attı. Akaydin, "İlkler, enler ve sonlar her zaman özeldir. Unutulmaz." ifadelerini paylaştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftarı günah keçisini hatalı seçti!
Habere Git

Alt ligden geldi

Adana Demirspor, 2021 sezonunda Samet Akaydın'ı Ankara Keçiörengücü'nden 500 bin euro bedelle transfer etti. 28 yaşındaki savunma oyuncusuyla 2024 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Değeri yükseliyor

Adana Demirspor'a transfer olduktan sonra Beşiktaş'a transfer olan Tayyip Talha ile birlikte değerini yükseltmeyi başaran Samet Akaydın, Fenerbahçe'ye transfer oluyor. Sezon başında Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan başarılı savunmacı ara transfer döneminde Jesus'un isteğiyle Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Samet Akaydın'ın güncel değeri ise 2.5 milyon euro olarak gösterilmekte.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 3 hafta yok...
Habere Git

Adana Demirspor, Mert Çetin'i istiyor

Samet Akydın'ın takımdan ayrılması durumunda Adana Demirspor, alternatiflerini hazırlamaya başladı. Mavi-Şimşekler, Hellas Verona forması giyen başarılı savunmacı Mert Çetin'i sezon sonuna kadar kiralamak istediği iddia edildi.

2019’da 4,3 milyon Euro bonservis bedeliyle Gençlerbirliği’nden Roma’ya giden Mert Çetin , geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Kayserispor’da görev yapmıştı.

Samet Akaydın performansı

Bu sezon Adana Demirspor ile Süper Lig'de 16 karşılaşmada 2 gol atmayı başaran Samet Akaydın, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada görev aldı. 28 yaşındaki savunmacı 17 karşılaşmada 4 sarı kart gördü. 

İlk kez milli forma giydi

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Samet Akaydın, Türkiye A Milli Futbol Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından milli takıma davet edildi. 28 yaşındaki savunma oyuncusu Gaziantep'te oynanan Çek Cumhuriyeti hazırlık maçında 90 dakika forma giyerek ilk milli formasını da terletmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler